大家覺得值唔值得入環球影城玩?

168 回覆
74 Like 13 Dislike
我同朋友第一次去日本 掙扎緊比唔比錢入去玩同埋買快證好 因為都唔平但啲人又講到必去咁
大家比啲意見
我同朋友第一次去日本 掙扎緊比唔比錢入去玩同埋買快證好 因為都唔平但啲人又講到必去咁
大家比啲意見

唔值 人有我有 羊群心理
值果啲都係敗家仔敗家女泥
個日少人咪值囉 Fast pass 都唔駛就玩晒全部
新加坡好鬼細
值唔值好主觀
想去咪去囉 去旅行玩都諗黎諗去
得哈利波特好玩
有時候遇著有期限活動 例如biohazard就多番d野玩
去1 次就夠

由其依家大阪大阪出左 jump summer 就更加
大阪環影即使閒日都會比本地人逼爆,要去fast pass係must
冇fast pass不如唔好去 連張飛都晒埋 乜都排唔到入去仲要逼
如果去Orlando 果個呢
勁好玩
哈利波特好好玩
蛛蛛俠都ok
翼龍過山車
一入去玩左熱門個啲先
揀普通日子 早啲去
唔買pass都應該玩得哂上面個三個
唔介意同朋友分開坐既話 排單人隊會快好多
其他真係冇乜好玩
比d掙扎
Minions
值 哈利波特值回票價!
好想玩
有睇開電影嘅咪抵玩
無睇開哈利波特個啲嘅去玩 你會唔知做乜鳩
想去咪去 想玩多啲排快啲就買 大個仔啦 自己決定

利申上年8月買左 翼龍 哈你波特 gg俠值得玩
有睇開電影嘅咪抵玩
無睇開哈利波特個啲嘅去玩 你會唔知做乜鳩

我冇睇開但都好enjoy 仲去過2次
因為我鍾意玩機動遊戲
翼龍真係好好玩
usj 攻略,八點幾去門口排隊,入開閘狗沖去哈利波特,10mins 排完玩得,次後影下相,再去排shark, 好快半個鐘到我玩,之後朱羅記滑浪飛船排左一個鐘到,不過好玩,再排翼龍,玩左兩次每次排九個字到,頂唔順食個lunch, 食完睇巡遊,睇完去玩4d, 最快係4d 睇到好撚暈,最後排埋倒後過山車,玩到六點幾走人
利申真人真事冇用fast pass
值,去得旅行就唔好慳個少少$
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞