大家覺得值唔值得入環球影城玩?

168 回覆
74 Like 13 Dislike
門票+Express 7都係一千有找
點解會二千幾

假期去?
正常一千有找

我之前去日本嗰個官網買 平過旅行社一兩百
門票+Express 7 每人$920左右

係日文網但唔洗擔心 google一下大把教學

不過旺季櫻花季暑假會貴一半

唔係喎手足 我官網睇都過千
Kkay就無咁麻煩 不過要千一
點先買到900幾
淡季去架5月中

而家好似加左價

係囉好撚貴

門票+Express 7都係一千有找
點解會二千幾

假期去?
正常一千有找

我之前去日本嗰個官網買 平過旅行社一兩百
門票+Express 7 每人$920左右

係日文網但唔洗擔心 google一下大把教學

不過旺季櫻花季暑假會貴一半

唔係喎手足 我官網睇都過千
Kkay就無咁麻煩 不過要千一
點先買到900幾
淡季去架5月中

而家好似加左價

係囉好撚貴

唔益CD-Rom

哇屌無睇一排日元升到7.1
咁計返門票+Express 7可能要$1030
好彩我之前換定幾十萬羊

計埋匯率覺得唔差得遠又嫌麻煩可以經klook買 都唔錯架
過山車度度都有得玩
但hp同vr過山車真係好特別
其他地方無
未聽過有人話唔中意玩

同埋usj真係好用心經營個樂園
每次去都有新驚喜
值得玩同值得買快證
用錢買時間 當個個排隊排到隻狗咁
但你直行直過唔使點排真係好正
唔值 入面多人到仆街咩都玩唔到

今日去全部話等30分鐘 但基本去到唔係點洗排 完全浪費咗錢買快証
我男朋友之前去左
佢話幾好玩 值得比快證
我黎緊都去大阪 都猶豫緊去唔去
我係嗰啲玩兒童版跳樓樓 姐係幾米嗰啲我都會嚇到實哂個人
仲有飛天千秋都有啲驚會跌死 好撚垃圾
但係第一次去
唔想因為自己搞到男朋友無得去
係咪大多都係機動遊戲?
但係第一次去
係咪大多都係機動遊戲?

我覺得佢啲機動遊戲個級數可能同海洋公園差唔多
可能冇海洋公園咁刺激添
但係第一次去
係咪大多都係機動遊戲?

我覺得唔算太多機動遊戲
佢其實好多都係玩4D咁,所以唔太驚

我去海洋公園都只係玩到飛天千秋
飛鷹 雷霆節拍 仲有舊嗰個咩dragon 既過山車
有少少離心力都收皮

因為我同學話入面係玩機動遊戲
話我唔去去黎做乜
睇你個邊咩天氣同多唔多人 基本入場就點都值 體驗過真係好難忘
而快證方面你就睇番個日既天氣同人流 我個次咁岩撞正賣哂express而又落小小雨 人流散左1/3 全日係岩岩好玩哂所有野之餘仲可以hea吓 但如果係閒日好天氣就一定要買咁濟 實在太多人

睇你本身係咪哈利迷啦 個人覺得日本一定要買fastpass 日本啲人真係好熱血好癲 一開閘就怒跑咁衝去

不過有frd去係冇買pass 之後做左怒跑第一批 同我有pass一樣 排15分鐘就玩到

好似見有人問Orlando 個人認為真心唔洗 2days2 different parks都夠玩 睇你想唔想再額外俾錢搭Harry potter火車only
果次halloween去比d臭閪日本妹踩左幾次

睇你本身係咪哈利迷啦 個人覺得日本一定要買fastpass 日本啲人真係好熱血好癲 一開閘就怒跑咁衝去

不過有frd去係冇買pass 之後做左怒跑第一批 同我有pass一樣 排15分鐘就玩到

好似見有人問Orlando 個人認為真心唔洗 2days2 different parks都夠玩 睇你想唔想再額外俾錢搭Harry potter火車only

同埋有啲網 可以estimate到當日人數預測 避過人多日子

個VR過山車好正
另外成個樂園氣氛同香港個啲咩迪士尼呀差好遠 入到去好開心
聖誕去會見到周圍都係短裙露腰聖誕裝日本妹
usj 攻略,八點幾去門口排隊,入開閘狗沖去哈利波特,10mins 排完玩得,次後影下相,再去排shark, 好快半個鐘到我玩,之後朱羅記滑浪飛船排左一個鐘到,不過好玩,再排翼龍,玩左兩次每次排九個字到,頂唔順食個lunch, 食完睇巡遊,睇完去玩4d, 最快係4d 睇到好撚暈,最後排埋倒後過山車,玩到六點幾走人
利申真人真事冇用fast pass

你係咩日子去?我8月尾打算去 諗緊買唔買fp好
如果我5月16-18號去
個時會唔會好多人
要唔要買快證好。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞