大家覺得值唔值得入環球影城玩?

168 回覆
74 Like 13 Dislike
usj 攻略,八點幾去門口排隊,入開閘狗沖去哈利波特,10mins 排完玩得,次後影下相,再去排shark, 好快半個鐘到我玩,之後朱羅記滑浪飛船排左一個鐘到,不過好玩,再排翼龍,玩左兩次每次排九個字到,頂唔順食個lunch, 食完睇巡遊,睇完去玩4d, 最快係4d 睇到好撚暈,最後排埋倒後過山車,玩到六點幾走人
利申真人真事冇用fast pass

你係咩日子去?我8月尾打算去 諗緊買唔買fp好

要喇暑假

諗住831去 希望暑假尾少人d
多人排隊到仆街
一定要買fast pass
絕對值得
多人排隊會幾掃興
每隻game都要排一個鐘
但真係好好玩
usj 攻略,八點幾去門口排隊,入開閘狗沖去哈利波特,10mins 排完玩得,次後影下相,再去排shark, 好快半個鐘到我玩,之後朱羅記滑浪飛船排左一個鐘到,不過好玩,再排翼龍,玩左兩次每次排九個字到,頂唔順食個lunch, 食完睇巡遊,睇完去玩4d, 最快係4d 睇到好撚暈,最後排埋倒後過山車,玩到六點幾走人
利申真人真事冇用fast pass

你係咩日子去?我8月尾打算去 諗緊買唔買fp好

要喇暑假

諗住831去 希望暑假尾少人d

一年365日都多人
你唔係個位巴打咁chur 法,就一定要FP
你未去過既,咪買埋fast pass去囉
有d巴絲打話唔使買fast pass既,可能佢地去果期咁啱係平日同學生考試期所以少人d
5月1係日本人黃金週,會唔會多人
未去過咪去一次囉
去一次就夠
Lm
黎緊去LA嗰個
5月1係日本人黃金週,會唔會多人

你話呢
諗住11/5 去,唔知會唔會多人
其實有網係預測人流
上去望定先就知要唔要買快證
同埋一開就入去 排左人氣game先
就算買快證都可以揀黎買唔洗買齊
未去過咪去一次囉
去一次就夠

一次點夠
一次去玩cool japan一次去玩其他野
都起碼要兩次
usj同海洋玩機動遊戲
disney睇巡游
你未去過既,咪買埋fast pass去囉
有d巴絲打話唔使買fast pass既,可能佢地去果期咁啱係平日同學生考試期所以少人d

如果樓主去果陣仲係cool japan建議買cool japan pass好過買express
一般日子hp而家都係排1-1.5hr
但cool japan果幾個係1hr起, eva vr過山車要2hr
一定要買PASS 唔買PASS 排死你
我之前買玩7樣野的PASS 博懵唔識日文同佢講英文 最後排左10樣野的快隊
去過Hollywood同新加坡個個

我覺得值
一定要買PASS 唔買PASS 排死你
我之前買玩7樣野的PASS 博懵唔識日文同佢講英文 最後排左10樣野的快隊

咪撚咁肉酸啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞