Apple 今年Back to School 送Airpods

1001 回覆
34 Like 565 Dislike
我有證
你咪放囉關我咩事?
我有證又淨係想要AirPod Pro,岩價既咪聯絡我,無咪算又唔係必需品
話你乞兒仔真係乞兒仔,嗰個優惠其實係抵消番落去部機度,55分咪算囉,係要0成本乞過Airpod返嚟
其實Apple真係要諗吓收緊,淨係八間大學學生證先可以用到呢個優惠
個優惠係減落部機度,唔係免費俾你㗎戇鳩仔
唔係學生想買機就咪鬼乞人地個學生價啦
笑死 乞丐仔驚搵唔到學生著數 無錢就唔好學人買機啦 想平d又要學生助養你地 學生本身經濟能力冇咁好 仲好意思要人貼錢俾你買機 學生大不了咪唔借俾你地

成班乞丐日日上黎9 up 帶風向 連學生都呃 憑咩要學生分擔埋你地果份 你地已經平左喇 講真學生無著數做咩要借證俾你地買? 你覺得d產品舊/價錢唔岩咪出去買囉/好聲好氣傾下 但呢個唔係藉口要人俾錢你地 懶係要公平咁 人地唔肯助養你就乞丐前乞丐後 事實上係驚蝕抵 成班乞丐笑撚死人
話你呢班乞衣仔真係無錯,自己買計埋回贈已經平過你學生價,洗撚同你夾仲要送隻Airpods 比你?

你咁撚威講到個折咁撚大,你咪買完拎撚左隻Airpods 賣隻iPad去先達啦
邊度有寫?
咪話你班乞丐怕蝕抵 你計完條數出面買仲平咪出去買 又唔係揸槍迫你買 好撚好笑
果然係乞兒仔諗嘢啲思維完全係乞兒
好心你啲咁嘅戇鳩乞兒垃圾就唔好影衰我哋啲正常大學生
想$700買Airpod pro 咪問你阿爸阿媽 好似你呢種乞兒仔咁,part-time都無返,真係可憐
如果只有教育價,直接搵個朋友係學生/教職員,去Apple Store直接買好過,仲要唔駛等送貨
唔使受呢班垃圾乞兒氣,心諗你班「學生」係咪毅進,文憑,asso 仔
你可以留返下次正價購物嗰陣,例如iPhone 同apple watch

有優惠嘅產品唔可以用gift card
(多謝班炒家又搞到大家
真係唔敢買gift card
班吸血鬼炒家玩串哂
唔夠人講就人身攻擊 死乞丐發窮惡
你確定你係正常而唔係戇鳩?
返去叫你老豆老母帶你睇醫生驗下個腦先啦 笑撚死人
你呢啲乞兒性格,仲要搭埋窮
知唔知好多人未畢業已經要交稅養你班仆街
你窮冇錢又唔肯返part-time,同你老豆老母啦,奉旨人哋要養埋你班垃圾?
但係佢比錢呢個位又有得填,即係如果填一張有效嘅gift Card 都用唔到?
你真係好小學雞 廢事理你 你活係自己個世界 以為自己好叻人地渣 keyboard fighter 同你講落去都無意思
唔得㗎
學你咁連Switch Online都要夾家庭plan
好慘呀連朋友都冇
我有學生quota可以幫手買Ipad/mac
本身都有airpods唔求啲咩回報
但求你捐少少錢去616/星火
有冇巴打肯
會買ipad
想放ipod
搵水魚仲咁寸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞