Apple 今年Back to School 送Airpods

1001 回覆
34 Like 565 Dislike
笑撚死 搵唔到人笨就負皮呀?
豬唔豬頭骨
其實係睇下手持學生證嗰個人想要AirPods定係iPad啫

咁佢都無錯嘅你自己用宏觀角度睇做咩 唔通呢個post大部份人覺得豬頭骨係iPad 咁想要iPad嘅人又會覺得呢個係豬頭骨咩
我要ipad 有學生證

放airpod 800
或者
放airpod pro 1450

https://t.me/Kululukuku
四個大字 關你地撚事咩 價岩即deal
個價 有無蝕/ 賺 靠自己留意啦
不嬲都浮動 扮哂正義撚咁
依家呢個case嘅重點係有啲無學生證嘅人係度R quota買平機 你個垃圾例子忽略呢樣嘢就收返埋啦
如果有證又想要IPAD
咁佢直接自己加錢食埋隻AIRPOD PRO再拎出先達賣咪得囉
駛撚同人夾咩
之前好似唔會查學生身份
即中紅心
真 啲人覺得價低咪出去放囉
啲人收唔到airpods嘅自然會mark up個價啦
R $1000-$1400 AirPod pro = 乞兒
其實成場deal就係睇下送AirPods平咗嗰$1299邊一方分得多啲
同埋deal到某個位會唔會直接出面買仲抵
總知無證就要幫有證含 就係咁簡單
不過學生似乎都傾向要AirPods
因為覺得AirPods比iPad重要?
咁所以無證嗰啲係度攞完quota著數再咬提供quota嘅人一啖大嘅係合理?
唔明你撈埋有證嗰啲講做咩 一路只係講無證嗰啲
黎緊又有大更新 大把人想要
Iphone又用得
呢個post唔係喔仲有好多無證嘅㩒住有證嘅嚟屌
但出面大把耳機好用過AirPods
反而iPad就真係得Apple先有
自己無證R完quota買平機再貴放耳機俾quota提供者嘅又何嘗唔係
相對而言,攞住張學生證想$700-$1200買 AirPod pro = 乞兒垃圾
神早咪講左無證既只可以食IPAD囉
無證又想食AIRPOD PRO果班叫佢搵佢老母燒比佢啦
原來係咁
睇下含得深唔深喇咁就要
1200 其實ok la
如果講買AirPods Pro+iPad Pro 11
我覺得$1300+$5400會係比較合理嘅分帳
少量調整就視乎邊個含邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞