Apple 今年Back to School 送Airpods

1001 回覆
34 Like 565 Dislike
原來係咁樣感謝
如果我本身目標係部機嘅我又無問題 不過依家唔係
佢意思應該係無學生證果班友 想要ipad既話 就要1100-1200放返airpods pro俾有學生證果條友?
您有學生證既話 照買 加800拎airpods pro 去先達/肥花/求撚奇賣出去 都最少1300-1500 穩賺幾百落袋
依度叫1100-1200收果班
就好明顯係自己有證,然後搵D無證但又想買IPAD既人夾啦
如果1200蚊賣
即係3299可以買到部IPAD AIR 64GB
你想要IPAD既,依個價出面一定搵唔到
放成千蚊都ok la
而家1200啲人都嫌少啊
用咗自己quota 幫人減ipad
額外貼多幾百出嚟都嫌少
啲人喺度恰學生
講緊啲無學生證 但又想用咗人哋quota嘅人
我明呀 所以無證又想要ipad 咁一定係1100-1200放返對airpods俾有證果個
有證 想要ipad
有證 想要airpods
無證 想要ipad
無證 想要airpods
頭都大撚埋
free quota做善事送比大家
係咪一要落訂就無人信
我都係淨講呢啲人
一句講晒
就係無證既就一定係食IPAD
有證先有AIRPOD PRO食
就係咁簡單
AirPods Pro 1000收

https://t.me/lihkgair
乞衣po
咁我要AirPod pro 你要iPad
我見到好多不忿撚 有買有賣 又唔抵得人 平一兩舊
班垃圾乞兒嘅學生證勁過匯豐Visa signature
豬唔豬頭骨
其實係睇下手持學生證嗰個人想要AirPods定係iPad啫

另外就係呢個offer入面最平嘅iPad Air街價平極都$3600
最貴嘅AirPods Pro貴極都$1500
買$3500嘅iPad平/貴$300比重唔係好多
但買$1500嘅AirPods Pro平/貴$300比例就差好遠

另外就係當成個market都充斥住大家想拋售嘅AirPods Pro
先達仲會唔會收$1400對呢
利申:自己有學生證,但係做唔出呢啲乞兒行為
係既係既 應該尊重返蘋果
話你班乞兒唔尊重對方,冇人同你合作你買到啊?
講真上黎搵人夾 大家又唔撚識 再分返個discount真係好撚麻煩 柒柒地咁
利申:幫呀妹直接買咗air+airpods 2 $3799抵到爛
明唔明咩叫需求問題
你自己追晒成個POST
睇下想食AIRPOD PRO既人多定想食IPAD既人多

都係果句啦,你講到部IPAD咁好食
咁你食IPAD我食AIRPOD PRO囉
唔肯食就唔好口斬斬聲大大
唔通人哋買滿$5000加$1 換禮品
人哋就一蚊賣俾你?
成班垃圾乞兒唔尊重自由市場原則
本身目標係iPad嘅我又唔介意喔你估個個好似你地咁咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞