Apple 今年Back to School 送Airpods

1001 回覆
34 Like 565 Dislike
咁都有負皮
無線學人講音質
Sold
佢講野1999, pm 完先知佢係賣
浪費時間
係 有教育價之餘再送1299 抵到傻
竟然有人叫人入數先 好癡線 各巴絲小心
上個禮拜係瘋澤用教育價買有無得加返個優惠
hkuspace果張alumni證得唔得?
呢度應該好快會有個交收苦主區
打去cs問
‭800908988‬
唔係好明無學生身份嗰啲仲要學生quota攞優惠平買機之餘 仲要連個airpods pro都攞去放成千蚊 即係又食又攞咁我做咩要俾quota俾你仲要俾埋錢你賺
唔係好明點解呢度話唔要airpods pro啲人直接同人夾,自己各自出返自己嗰部份錢咪得即係要pro嘅自己出返upgrade錢,買機嘅自己出返機錢
學生
前排買左airpod pro
一定係就出新
但都好撚抵屌 好過ownership部機又廢又送垃圾
有學生證
想要airpod pro
人性 好多人 已經起緊價 寸步不讓啦 總有人放
講嘢唔清唔楚啲人智商其實係咪特別低
btw攞人個quota平買機仲要貴賣耳機
話說呢個優惠無得walk in用?只可以上網買嗰陣用?
而家人地買IPAD係送AIRPOD
而你加700蚊換AIRPOD PRO係食撚左人地隻AIRPOD喎
如果人地剩係用教育價買部IPAD
出面細鋪都做到依個價啦,駛撚同你買幫你賺隻AIRPOD咩
放既起碼放返先達價啦除非熟人
其實真 我要ipad唔要airpods 咁我咪放先達 or 擺上肥花賣
點解要讓一步俾您? 同您有親? 我賣出去一定多過1100
點解要益您先
有學生證想買ipad
有無人想買AirPods
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞