肥彭:侵連任不利於對抗中國

297 回覆
89 Like 84 Dislike
愛侵力惡過共產黨
民主黨始終難手軟 因為要顧左膠呢個招牌
呢點我都深信
將利益放係人權之上 左膠係唔允許發生
但我個人睇法 biden上場 要執武肺同經濟問題
情況差落去 你可以點搞 我唔覺得biden有心出力選 咁嘅狀況 點搞
侵前排都出黎吹下水, 而家水都唔吹
唔知做乜9
係咁就梗係好啦,但侵點會退選丫,上晒腦當自己係救世主,但思維仲停留係傾deal嘅level,一早已經跟唔上形勢啦,好彩蓬佩奧輔政都幫佢一把咋,唔係嘅話柒撚左十世。
港督一野睇穿大豆侵
I think so !!
He has the look or form but it could not convince me that he's a brave executor!!
屌,參眾兩院代表幾多選票你知唔知?兩院都都一致通過,一票反對都冇,仲要諗過度過至簽?你真唔識定假唔識定盲撐侵咋?
但Biden 太老 冇咁既愧力
參眾兩院用三日極速通過嘅議案
但簽個名反而要6日以上?
眾議院同參議院議長都即日簽名加送去白宮
我想問點解總統簽個名反而要咁耐?
唔通只有總統先要考慮清楚?
國會通過法案就係鳩黎唔洗考慮?
肥彭無講錯
拎住成手好牌都食唔出
明明可以全世界圍屌支那
侵就掛住maga買大豆俾支那食番轉頭
不過拜登仲衰
希望美國人含淚投侵
到真係唔簽 你又一堆藉口

乜乜影響深遠 顧全大局
武肺都未停,個個自己都未顧得掂,點會咁快同中國開戰

加上咁多美國公司有投資/資產喺香港或者中國,侵都要顧佢地,比時間佢地撤資

所以邊有咁快出制裁

望下中國,一立國安法,即刻安全曬,無水災,無雨災,無人死
兩院全票通過,1號拖到而家9號,侵擺明都係拖到最後先簽,唔好講幫唔幫香港住先,淨係呢下野已經極度唔尊重民意啦屌。

係呀就算兩院100%通過咗,佢都有權等足10日,甚至有權唔簽都得㗎,咁咪即係共產黨、習近平囉,可惜兩院照樣有權通過囉,仲死兜爛兜。
肥彭邊間PR
愛侵力: 肥彭都係PR公司
support trump
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞