肥彭:侵連任不利於對抗中國

297 回覆
89 Like 84 Dislike
有可能斷章取坤義
成篇冇講肥彭邊句有咁意思
冷靜啲先
個Subtitle 係 “Ex-governor of Hong Kong tells Tory lobby group an alliance is needed to protect rule of law”

即係要自由世界嘅國家團結, 唔可以割蓆

肥彭一方面迫侵侵要更強硬, 唔好只睇利害
另一方面要其他候選人,如china joe,在大選前表態歸邊

重要嘅唔係邊個做下屆美國總統
而係邊個做都好,美國反共政策仍然強硬

肥彭: 我識係國際帶風向, pr低手收皮啦
肥彭根本就同李柱銘、李卓人、梁耀忠班廢老一鳩樣

#曲
trump咁多利益係大陸,佢唔撚驚大陸就神奇啦屌
我都介意Trump, 但我更驚換左屆會無左彭斯同Pompeo
問題係簽咗唔用,congress都吹總統唔脹
大豆侵咪泛民囉,好似好幫香港,轉頭即係為利益販民
香港只不過係佢個CONDOM
而家仲撐侵侵都係ON9
我係5毛我死全家
He likened the security law to an “anaconda in the chandelier”. “You do not know when it is going to drop on you. That is the point of it. The definition of what you can actually do and get away with is going to be made on political grounds,” he said

呢段嘢
仲有好多人玩膠話咩用國安法搞藍絲
其實所有嘢都係睇政治立場
P你老母啦
無point駁人就屈PR,
呢D爛仔行為睇死你熱狗啦
戰鬥力黎講,真係POMPEO最高

PENCE,tRUMP輔助佢搞關係
上任後全民派 yeezy ?
宜家有機會pence去選
奧巴馬又泛民、大豆侵又泛民,共和民主兩黨都係泛民⋯⋯
其實習近平都係泛民
trump 係忽然出招 估唔到

而點解近期大家失望 好多時 雙方出招都有吹吓風 美國行緊呢套 但中共而家快刀斬亂麻 国安法 兩星期唔夠 再加十日唔夠 搞好晒

而家美帝仲吹風 同G5 仲吹吓風點做同搞乜 節奏慢

trump 其實交晒畀國務卿

反而唔簽係同中共反應 之前都係咁 佢唔係即刻簽 反正佢唔簽 下面都過硬 佢咁做令選情仲難搞 因為變得利益在美國人嘅核心價值之一嘅人權之上 咁可以唔洗選都得

暫時我估幾日美帝唔會郁 等中共所有招出晒 就逐點去玩

五毛帶風向話侵軟弱,其實侵係全球反中行得最早最前
又唔記得左奧巴馬監聽德國肥婆 ?
如果係彭斯,中美開戰真係指日可待
個位差唔多到
All in Kanye West
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞