UFC 251 Usman vs Masvidal 賽前討論區

808 回覆
10 Like 1 Dislike
唔信jon jones會升磅
Max嗰場無睇到最後,以為係Max贏,點解會輸
Alexander後面係有改善,但我覺得max先係實至名歸,屌你老母黑哨
Max 打擊數 有效打擊 比賽節奏掌握 都明顯比Alexander好
屌你老母黑哨
Takedown拎分不過今場Max差啲光彩,打得保守,唔知係唔係無態。
想睇Adesanaya打Ricky Martin兩個on9動真火打應該精彩。另外想睇Tony打Porier
adesanya打costa啦
Adesanya高半班
技術上可能係既 但打5round 唔小心食中costa一拳就可能即刻訓低 都算有睇頭
加上佢兩個賽前已經好多話題
有啲takedown其實max都好快甩到,所以我覺得第45round Alexander表現係好,但冇max12 round咁亮眼
max成日開台玩call of duty
有排以為佢係實況主多過打mma
顧住打機
係咪之前中指果次? 希望唔好好似上次咁悶
唉 我都撐max贏 但2次都輸
Costa都公開話過火影見大隻佬就笠水 無champ既風範 下場會打柒佢
我自己幾睇好coata 覺得佢係神兵加強版 有體格 後生有體能 又aggressive 有champ既氣勢
不過火影當初啲人都唔覺佢係呢個class有ko能力 都2round ko 到Whittaker 所以真係話唔埋 令我更加期待
火影最強係反應
Btw 巴西佬果然唔太識英文 佢講到1999
點爆敏同閃避
中量級都可以避到cody garbrandt咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞