UFC 251 Usman vs Masvidal 賽前討論區

808 回覆
10 Like 1 Dislike
Bmf都算好撚大力架喇 至少無好似tw俾人躂鯊魚
Ufc唔make noice會有人睇?
Conor夠成日屌Diaz aldo啦
最後咪又係攬頸 we go again
身型都差好多班
Usman go again 又睇佢踩腳趾
其實我覺得Dana好想快啲清左usman呢個票房毒藥,奈何佢真係太屈機又無好似triple c咁急流勇退
俄佬咪又係悶到瀨屎usman都好睇過佢
Usman都起碼有一場高收視 colby果場
khabib真心膠打conor都幾有娛樂性
佢未打conor之前 都無乜人留意佢 全勝係勁 但個人太悶 usman 打得悶都識trash talk下
駁唔倒
dana冇左conor真係會跳樓,加上而家tony又收埋皮
Dana不嬲唔鍾意tony wo 人地連勝左咁多場都無title fight 而家輸撚埋 再有得打都老
但吸金力最高應該係conor, tony, holloway, adesanya, masvidal, dc/消防員, colby,其他賽事都賺得唔多
全部都有個人特色 不過max又輸撚左 我諗要一段時間先有champ打
咁係因為Conor本身有娛樂性,khabib初初打法係悶,但呢兩三場見佢轉轉地打法。
講真如果conor真係唔再打mma
BMF就會係佢之後差唔多最有叫座力既人
打法有娛樂性 fans多, personality夠出而且唔會令人反感
Marty Usman再打落去都唔會做到超級金蛋
想睇張偉麗對rose
張偉麗贏埋佢 同量級應該統一
個大陸婆真係好撚勁,佢同jj打果場一定係今年最精采
聽佢訪問 佢話再贏落去會轉量級打
可能會對子彈或者母獅
UFC: Ultimate Footstomping Champion
佢打母獅應該贏唔到
都唔同量級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞