UFC 251 Usman vs Masvidal 賽前討論區

808 回覆
10 Like 1 Dislike
聽朝應該幾點起身
好怕佢會因為咁而冇曬狀態,好似tony咁
唔熟mma
我想問下 tony khabib justin gaethje 唔係同量級架咩 無狀態應該都係自己問題? 又唔係叫佢減去第二個量級
https://youtu.be/oU283u3hoPA

可以由7分27秒開始睇到10分05秒
但係睇UFC個 vlog ,佢真係好輕鬆前晚仲同班fd係度玩彈彈波
thx 兩度減重的確幾影響狀態
不過而家無人怪khabib啦掛 老豆都瓜埋
我覺得佢係一直有對usman有準備,因為本身場冠軍賽就係masvidal對usman,只係佢同dana傾唔掂份合約先唔打比左個機會Gilbert Burns,所以我concern係masvidal嘅體力。

而tony係轉人之後制定唔切對gaethje嘅plan
怪khabib乜嘢?
屌佢借武肺黎避戰
吓,點可以怪khabib俄羅斯鎖咗國喎
聽日好多正野睇
好期待
痴線 當地時間淩晨時間12點開始 main card就當地時間4am開始
新手想問大家知唔知邊度有餐廳會播
Reddit 有 link 但斷一斷會激到仆街
佢唔俾出境
8點前
上次ufc249有人搵到條好順嘅link
Join nowtv fox sport可以睇到?
通常now 670 fox sport都有直播同重播睇
有,但我早排cut左now
想睇usman打strike同唔知會唔會都係一有機會就take down穩贏呢
咁masvidal啲地面戰都唔差嘅,而且masvidal好識係比人攬住嘅時候甩身,而佢亦好識係甩身果一剎攻擊對手
唔知可唔可以剩係join fox sport呢ppv一場成幾百蚊喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞