2020 summer internship/placement (25) 就算失望不能絕望

1001 回覆
93 Like 101 Dislike
有offer
冇offer
大家拜逆姨還拜逆姨唔好搞到嗌交

此po專用interview/offer god:
#154406 逆插玫瑰
人稱逆蛇/逆插姨姨/逆姨

禱文修訂版:
我們的逆姨,願你的名受顯揚,願你的國來臨,願你的旨意奉行在HR間,如同在職場。求你今天賞給我們interview,求你寬恕我們的低GPA,如同我們寬恕killer,不要讓我們陷於no offer,但救我們免於失業。 阿孟。
1001唔開新post會冇offer
大公司vs細公司offer:揀大啦屌
置頂政府intern
政府煙腸傳送門:

2020政府intern討論區(11)
https://lih.kg/2093650
希望未有offer嘅快啲有offer
今個 po 嘅主題係的的集氣區
多謝你
有無人知international wealth master咩料
大家唔好放棄
冇offer都可以做下其他野增值自己
希望聽日唔好扮工啦,冇野做好難捱,又唔可以錦張狂
知道 你都係呀
大家加油冇offer嘅就快啲揾下炒散或者趁暑假增值下自己
有冇新世界一樣未收到interview
7月13 而家7月6都未收到
雖然我知youth square派左offer
但都係好想hr姐姐打比我
而家搵緊office臨時工 等緊佢offer
有冇人知Ever Fame (Hong Kong) Limited 係咪保險黎
冇工應唔應該去見住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞