[有資料]各地中國領事館完全停止護照續期,簽發新護照服務

222 回覆
797 Like 4 Dislike
你唔好咁撚痴線啦巴打
鬥完黃就鬥恐慌?
你起我底睇下我係咪五毛狗囉
我依家係叫你FC咗先post呀
你講到似層層咁但屌冇source冇新聞,一句話支那人好驚就算
會唔會兒戲咗啲呀
Thx 巴打
好呀!反正大把藍絲親戚
對我無影響
佢講緊全中國
已開離岸戶口,每個月都入錢落去,得返幾萬做生活費
想像力都要合理 你地想像到中共會開逃生門俾人走?放曬風唔續護照但又俾人宜家出境?
樓豬講既野其實發生緊好耐
佢就當新聞做但乜source都冇
問佢拎就話中國人好驚驚到搵唔到source
再問就屈人係五毛
點傾落去呀大佬
之峰同杜生都話唔好俾恐慌override理智
人地有頭有面最危險係作地人地都未劣
屌你啲魚毛蝦碌個個好似走難咁
同上同落呢?去撚左邊呀屌係地老母
支共要鎖國會俾支那既人聞到陣味先?
你有無諗到支共咁好人呀?
屌你老母呀
果班係鬼黃絲,對家呃人唔好走姐

大陸人kisuki lxs ame已經講過中共用過我講的招限制人民出境

班FACT CHECK黨最興就N個ACC 屈人FAKE NEWS
1)邊度FAKE 答唔出

比埋SOURCE就賴一早有上交護照
當年上交護照根本無落實過, 基層唔洗交, 大部分行業無份

2)無窮的泥漿摔角,煩到人唔想應就成堆一字排開宣佈勝利
知道了會快啲續佢
中國護照?是但啦 無人想要
up
有無睇過中國炒樓團狂出貨
唔好停係笑9中國人蝕讓

香港果堆國情專家本身只係小記者出身,靠屌中共上位
而我講的人起碼係代客泊車, 車主係大貪官

其實當消息最靈通的人都散水
大家要審慎考慮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞