[有資料]各地中國領事館完全停止護照續期,簽發新護照服務

222 回覆
797 Like 4 Dislike

想呃9居海外中國人回本國攪證件

一回國一定走唔到
維吾爾MODE ON
香港應該會玩國安批文模式
特區護照要夾附單次國安批文才獲准出境

APPLY國安批文要自願抽血交國安DNA資料庫
點解要深夜開post

點推post呀,屍巴

唔比中國人知?
剛剛本台收到報料

柏林圍牆起果時其實大把人係見到, 當時可以輕易走到,
但大把人食花生,覺得只係普通防禦工事

起好左就無可能走

我都分析過
陸路去中國-活滴器官
海路-鄉黑強手下黑幫獨佔>呃幾十萬>強姦搶錢>推落海

空路>其實年尾左右,無國安批文可能特區護照唔會上到機
現在係死亡音樂椅遊戲,可能年尾,可能呢一兩個月
無得再選吉時
我起初係估中共因為債務問題, 輸出肺炎賠唔起錢想鎖國
鎖國前寧願殺金雞都要消滅不安定因素(香港)

但看來習棋王係想全國維吾爾化
領事館唔續證呃人回本國/本土唔出新證係想綁架海外中國人的家人,
迫其配合共產黨
針對特區護照係因為香港警魔查到絕大部分反抗者得香港本特區護照
原理上用國安批文就可以DQ所有特區護照
呢篇公告係最新

关于暂停领事办证大厅对外办公的通知
https://www.fmprc.gov.cn/ce/cedk/chn/lsfw/t1766507.htm

鉴于疫情的情势,驻丹麦大使馆领事办证大厅自2020年4月7日起暂停对外办公。有关事项通知如下:

一、停止办理领事证件业务(包括护照、旅行证、公证、认证、入港许可和证件领取等)。已经预约办理护照和旅行证的依然有效,下次再办无需重新预约。护照和旅行证过期不影响正常换发。

二、如因人道主义、突发事件或其它极特殊原因需紧急办理有关事项的,请提前通过电话、邮件与我馆联系。

领事证件业务咨询邮箱:consular@chinaembassy.dk

领事证件业务咨询电话: (+45) 39460877

咨询电话接听时间:周一至周五 15:00-16:00 (节假日除外)

24小时领事保护与协助电话:(+45)39460866

三、以上变动属于临时性措施。我馆将视情调整有关安排并及时发布通知。请大家关注我馆网站及微信公众号,及时获取最新动态
限制出境唔係針對SS抄左身分證的人
而係所有香港後生(呢班人絕大部分得特衰)

個仔限制左出境做人質,父母點捨得走

共狗雷鼎鳴話最好30萬人走再用中國人換血
https://hk.news.appledaily.com/local/20200705/ZCABXHYXFLSPCO2TXPJPAORRWM/

中共大把陰招玩到你到時無得走

如准我繼續留下我便留下
你說一句我便停留
讓愛昇華總為你牽掛卻不懂講出真話
鎖國 最後對全國射核彈攬炒再做救世主
中國龍頭企業京東已經遭軍隊接管

看懂了嗎? 😱韮菜的收割季節!京東新掌門人徐雷起底!
徐向前的孫子,徐小岩的兒子。最早在聯想品牌推廣部,後來去了家廣告公司撈金,這家廣告公司叫好耶,行內都清楚,那幾年相當於公關界的藍標,再後來去的京東,北京圈子很多人都知道他家的軍隊背景

徐向前係前國防部部長
所有企業會陸續轉讓給軍方
唔係好明,點解要搞普通平民,出咗國都要佢哋返嚟,有乜着數?
習近平是垃圾
一班到時會係人質
但其家族成員散落各國
唔好忘記有能力出國都係猛料

到時中共會用人質性命迫各國的中國人做內奸
但係咁都唔使逼佢哋返去㗎?直接威脅佢哋喺支那啲親人咪得囉。

最好將所有支那人回收返國!
大陸人做公安都係想做陰質野搵錢供仔女走佬

威脅係中國的老野無用的,班人預左需要時一命救全家
胳肋底毛,可有可無,激光脫毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞