[有資料]各地中國領事館完全停止護照續期,簽發新護照服務

222 回覆
797 Like 4 Dislike
同意 有最壞既覺悟係好事
但當年唔係說好fc左先post架咩
同埋有心鎖國既話 樓主個故仔個logic已經有問題 中共點會咁好死放曬風俾逃生門人走先
2013 SARS
+1 有東突先例 寧願信咗先算
對家開始出救火隊
大鑊 寫信去移民部
worst case 可能做 stateless refugee
仲有佢鎖國即係唔俾貪官走資
你話到時唔內戰就假
讓領導先走 .mp3
但要鎖國既話 點解要放曬風出黎同全國人講我唔續護照架喇 你地要走就宜家好走
要鎖就一刀切啦 點解要俾逃生門班蝗蟲?
中共會咁仁慈?
無錯
一唱一和話我放流料班人
完全解唔通因何幾個月整唔到護照

中國學校師生,公務員,銀行, 專業界別強制上交護照已經N個來源證實
Logic 錯哂
Where
但我問你邊到有source你又俾唔到我
淨係口講一句話證實左
當年出post都叫人fc啦
https://www.douban.com/group/topic/171910797/

成堆大陸人夾埋屈中共?
收割韭菜
其實可以BLOCK左班5毛

同一時間玩DOG FIGHT屈人老吹
邊段資料假講唔出

幾條友玩十萬個為什麼狂9問
只要慢少少答/唔答呢幾條友就開始攻擊

大家自己分析
你走得到我又無得益
仆街
同維吾爾族一撚樣
睇內容 上交護照係佢地恒常做法 唔係最近既事
同埋你條link同停止續護照無關係架喎
叫你fc左先就話我係五毛 痴線唔痴線呀大佬
第一次認同你
佢係有少少走火入魔
岩呀
大家自己分析
無叫人唔好走 有心移民搵新生活絕對唔係壞事
現在香港報紙都唱到行咩野十萬提款設限制
全香港第一批人講中國會限提凍ACC就係我

香港帝制派班人應該一早知,APPLE更早踢爆班人狂賣樓走錢
其實中國中產少少都聞到味

班打手一定呃9人無事叫人咪走

當中國炒樓團都開始閃要自己考慮咩事
唔好亂信SPIN

等封好左再FC共產黨比唔比走已無行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞