[佐回歸沵懷抱] 車路士球迷暨黑警死全家支那滅黨討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
撚狗躝竟解決左呢個問題
我地叫唔叫幸福的煩惱
係鬼咩, 正正每個中場既能力都唔夠全面, 加埋前鋒產量低
先要諗呢個戰術出黎
防中 kante (rice)
其實真係咁全面嘅已經係普巴級數....
年齡爭咁遠
遲早嘅事
個soucek 有d料
飯狗唔差 但打唔打到中堅?
唔係好想買kai
d德狗好煩
一路諗起踏2-3年就個個叫佢去拜就嬲
sarri個季睇呢三中場,諗住當係皇個三中場用就fit哂啦
高=魔笛
簡=不死人
佐=卻奧c
點知佢地三個都有遠射既........不死人打防中位分波又ok,kroos又推到上前一格派牌,我地車個三個中場明明能力都叫頂級,簡就更加唔洗講防守世界第一,偏偏就冇得咁樣排陣
想做班霸就係要有呢d級數既球員
人地一個迪布尼已經> 巴克利+MM
計人腳轟而家已經比唔上獌 鏝 猁
所以爭四下年都好危
回家吧飯狗
今年買AKE先下年再買飯
撚狗咁玩法應該過唔到2季
學鍠排陣不如學猁咁排陣,換哂兩閘就搞掂
why
拜仁收最強德撚
我地果d 2線英兵
最強青年軍
猁vvd可以交長波
神軒又可以墜後派牌
想問下三頭地鼠加mm疤鳩毒毒
邊個放long ball
I've been told, Kai Havertz is set on a move to Stamford Bridge and will take the opportunity to express his wishes in the meeting he has scheduled with Leverkusen about his future. Chelsea are aware of his intentions and those within the club are very confident in signing him.

By Nathan Dubois
話時話, 手提電話合約就到期, 轉邊間好
其實得mount似樣 獌有綠木 鏝有foden
Three.
你講呢3隊已經係爭標分子
前4就...尋晚睇波聽到項數據
話車呢季聯賽, 先入波嘅比賽但最終失分, 達到18分
反映車班球員對保住勝局嘅能力極弱
上季sorryball中期, 一到下半場就會嚴重跌watt, 今季都仲見唔少次
解決呢樣野先講前4啦
18分 當有一半袋得返, 已經同曼城同分啦屌那星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞