[佐回歸沵懷抱] 車路士球迷暨黑警死全家支那滅黨討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
咁係未要為左佢唔買的高質球員,或者好似之前咁入的賣唔出既水貨做後備

我係支持隊波,如果林伯係打死勝利十一人,我會屌
如果有競爭輪換,個球員都叫走,我會支持佢走
好鐘意高狗 佐狗
尤其啲first touch 好差 成日彈比人
復賽之後CA下下都MOTM
撚sir肯用Kovacic 我收貨
你話因為佐狗唔陪創造力先要左翼插入禁區
問題係撚狗呢七場冇出佐狗都有戰術安排左翼插入禁區
咁咪即係唔關佐狗夠唔夠創造力事
同埋成日話巴排先過高,今年英超高打左28場8sub,巴打17場6sub,何來巴排先過高
最近新陣之下
咪就係車路士冇本錢留勁人踢後備
今埸受傷啫 我估撚伯都見到Kovacic上埸條中場穩定哂
巴狗中間傷咗兩個月
季初同而家排巴狗先過高狗
弊在timo同coconut都係無任何風聲下搞掂
我諗買飯其中一個原因都係預左佐仔走
佢可以同時做埋kante 單防中既後備
仲要係全隊入面最勁個中場
但冇正選,要人踢撚狗契弟後備
如果當初去鏝應該唔會屌到咁甘
年頭有吹過啦咩冇風
我得登睇返出場名單
復賽5場,兩個各兩場正選,有一場兩個都冇正選,除左上場高傷,高打足4場,邊到睇到巴排先過高

唔輪換,又話勝利十一人,輪換又唔鐘意
本身係話四大中堅有一個走先會買佢
真,完全唔覺棄用緊高
支持自己隊波支持到咁冇信心,個球員都冇出過聲就話佢唔肯打後備,話留唔到人,搞笑
椰狗就真係冇咩風,但添狗本身季中都有啲風聲,不過當時因為大家都覺得添狗點都係去猁所以先冇認真去看待
因為鏝無球迷
Mason Mount: 'Over the break, I looked at what I can do if I'm not creating or if I'm not scoring goals - what else I can bring to the team... That's something I've tried to do better than I did at the beginning of the season!'
心態好好
因為佢唔踢皇馬後備嚟咗車

未去到棄用
都係同Ross 輪流
有Kai 就唔係咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞