[佐回歸沵懷抱] 車路士球迷暨黑警死全家支那滅黨討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
呢家件3 好似順眼左小小
【Now Sports】車路士後衛魯迪加毫不隱瞞自己的想法,揚言希望同胞哈伐斯今夏可以上「車」。

魯迪加(Antonio Rudiger)與現時效力利華古遜的中場哈伐斯(Kai Havertz),屬德國國家隊的隊友,他接受訪問時表明希望同胞今夏可拒絕其他球會的邀請,來季與他一起在車路士踢波,「哈伐斯甚具天賦,當我與他一起在國家隊操練,看他表現實在令人讚嘆,如果我說不想他加盟車路士,那絕對是大話!」

哈伐斯身旁的密友,對於他的未來卻有不同見解,利華古遜教練保斯認為此子會留隊多一季,「我不覺得哈伐斯在想著轉會的問題,亦沒有他已為球會出戰最後一場比賽的感覺。」

但哈伐斯隊友韋恩迪卻認表示前者已準備好在英超接受挑戰,「如他轉戰英超,他能學習更多,我認為這是他的夢想,他的確想在英國踢波。」

車路士要成功搶得這名21歲德國中場絕非易事,事關有傳皇家馬德里、拜仁慕尼黑、祖雲達斯和曼聯均對他有興趣。哈伐斯本季在利華古遜表現出眾,貢獻12個入球及交出6次助攻,同時利華古遜來季無緣歐聯賽事,令他離隊呼聲提高。
有冇諗過回傳係撚伯order
佢偏向左閘唔overlap 打穩陣波為主
以Emerson 速度同技術 季初表現真係唔係差到咁
季初幾場係咁壓上去射埋波
得幾場迴光返照
撚狗只會變新摩狗
立即out

Welcome Nagelsmann!!
明明rb都踢得好雜亂無章
佢今季無冇踢過呢兩場連後備都無唔知係又傷定點
利華減價賣Leon Bailey
100m打包哂kai同bailey
個時講到咁勁 而家睇返每季都入得幾球波
不了
好廢wo 呢個 轟落kai 到好過
上季已經係咁嫁啦 明明都算有d速度但就死都兩打到咁穩陣 係咁傳番後
唔係玻璃既話打包埋啦 前場得番美隊一隻快翼
聽咗個podcast

"般茅降班的話 AKE 會轉曼城/車路士
球會睇中佢既ball playing 能力
加上般茅訓練佢多啲講野 做場上既leader 呢啲能力都好吸引曼城
同埋曼城唔太理身高"

其實AKE頭鎚都勁 身高唔係一切 牙朗靠操野都可以跳到好高
仲有走位同頂身位都可以守到角球
不過林伯應該諗唔到
又簽埋啲二三線傻閪翼
Benrahma>>>Bailey
幫自己銀行加毀約金就有
20m可以諗下做後備
進攻同防守唔同,進攻你係衝頂,會有助跑幫一幫你跳,但防守你原地跳好難下下跳到高,或者同人鬥緊身位果陣,鬥緊力果陣高度你矮人一個頭真係好難頂贏
Welcome Kai
大佬阿朗都會肯落下底出下波
艾馬臣係到踢退休波 我都幾肯定佢係果啲廢老心態做少錯少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞