[佐回歸沵懷抱] 車路士球迷暨黑警死全家支那滅黨討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
今鋪真係變傳奇巴仔
講真簽到飯狗唔洗再簡迪防中,制空同陣地推進贏晒,甚至tackle受惠於身型都係贏簡迪
慢撚到閪咁憑咩同Kante比
Havertz係巴仔後備
又可以賣
佐高簡半季時間變曬後備
Rice mm barkely
Rmb中場
屌你老母成堆英撚
精神出現問題
講到簡迪踢醒防中咁易可以有人勁過佢咁
Lampard講左個point可以討論下

上半季面對弱隊 + 著重防守既球隊時
球隊踢得唔順
所以近期呢類比賽起用Mount同Barkley
希望可以製造更多入球機會
撚狗條契弟根本為咗舖路俾自己教國家隊公器私用
憑佢場均tackle多簡迪成次?
巴鳩就係破大巴最後一塊拼圖 聽到都濕
世一破壞型防中都會被講到一文不值
Literally淨係呢幾場踢過單防中,加埋干一比阿狗炒30嗰場,想知邊到睇到係proven success
賣佐狗買kai狗解決晒問題,簡狗打番最佳位置,又保護到防線,中間換番個識入波既,唔洗好似以前佔中三人組都無入球能力
簡迪上半季仲試緊唔同位 係呢排先踢返正防中
咁都拎黎比較
出撚哂面 以後英撚攞到成績 又可以認叻
都係嗰句
15m貨做超級後備做輪換係物超所值
要屌就屌林狗當佢正選奇兵咁用
巴本人態度專業勤力冇乜好屌
撚狗=new 新摩狗
Enough is enough
佢從來都唔係踢過正防中
李城時代正防中係飲水 干地時代係馬迪正防中
淨係睇單防中呢幾場,簡迪tackle仲少過season average。我根本唔係屌緊簡迪,而係想講rice似係holding料
Willian Pls leave Chelsea
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞