用左NordVPN連日本Ser好慢, 有冇辦法解決?

155 回覆
3 Like 11 Dislike

對唔住各位大佬 細佬我唔識野9up錯左
麻煩屌得細力啲

我係指緊static ip嗰啲
因為手機game要vpn先玩到,但就算係日本ip都唔係個個得,所以我多數揀static既
買左之後嗰一個月我見佢有7個static ip既ser, 但依家只係得返#4&5既,所以先想睇下有冇巴打知點解
造成各位巴打誤會真係唔好意思
我都唔係好清楚
不過岩岩睇佢static既ser都幾爆
我見到嘅嘢就係咁多
你實質有無用就係你自己講姐
除咗連登 好多地方都係靠廣告賺錢wor
扼殺緊創作自由嘅人 唔肯睇廣告用adblock 嘅人真係無資格鬧人窮酸
都話咗用唔到囉

覺得有 profile 就等於用到只會顯得你無知

盲?
呢啲全部你講㗎姐
一. 連咗 vpn 無論用緊咩版本嘅 adblock 唔會 work

二. 更何況我用緊嘅 adblock 2.8.2 早已失效

所以話你唔求證清楚就話人係無話錯你

再講資格你自己本身都無咁嘅資格話我

自己望下 vpn 公司嘅 T&C 畀唔畀你夾錢同人用同一個 ac 先

講明一個 user 連六部機
唔係六個 users 連一部機

話你度縮真係無講錯
驗下眼啦
個 app 上下都有黑邊就知個 app 係幾耐之前

同埋你自己可以求其 down 個 adblock

睇下可唔可以同 vpn 同時用
我自己就無用過 覺得係唔尊重創作者
vpn 起碼我有俾錢
adblock 你就一定用過 依家無 之前都有 何況我唔知你依家有無
down 都無撚down過ad blcok
你唔知我而家仲有冇用,就可以試圖屈我有用

adblock 我夠有畀錢啦,你覺得咁樣講得通咩?

自己而家擺明違反 T&C 好意思屈我

話咗 adblock 唔可以同 vpn 同時用,你仲可以繼續屈我話「唔知而家有冇用」,你都真係幾好嘢下

個 app allow 唔到點樣用呀

順帶一提,vpn 本身都有內置 adblock,而預設上係開咗 姐係你自己都有用過,但「唔知你而家仲有冇用
adblock 唔只係擋廣告
都算係個人安全重要一環
可以防釣魚
vpn 唔係預設開ad block 嘅
我點知你係咪只開一個
以我所知ad block 就係要用埋vpn 嘅
tnc 邊條啊 搵俾我啊笨柒
唔知咩link 就亂開就係你問題啦
照你咁講其實 vpn 都可以唔洗用

fb/ig/tg/lihkg 你唔亂用就得

網絡世界邊有得咁計
好多時都可以喺自己唔知情下中伏
做好個人防護係常識
你竟然屌人仲要無知到咁真係可怕
vpn 同 adblock 2回事
唔好撈埋一齊講
原理上 vpn 同 adblock app 唔可以共用

你自己用一次就明

adblock app 嗰個係偽 vpn 嚟

無加密同隱藏 ip 效果

tnc 貼完出嚟你咪又係繼續撐

唔通會突然良心發現自己 vpn 自己買

唔乞人夾咩
我點知你係咪單獨一個用
原來條tnc 都係你自己up出黎
vpn 內置 adblock
帶頭扼殺創作者發展空間
啱唔啱聽
死雞撐飯蓋
上面答咗 自己睇
你乞人夾 vpn 想 share 同一 ac 係事實

唔洗趁機拉我落水扮哂蟹咁
你自己咪又係用ad block
呢個都係事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞