用左NordVPN連日本Ser好慢, 有冇辦法解決?

155 回覆
3 Like 11 Dislike
我用冇咩影響喎
連左都差唔多行足100M
屋企得100mb試唔到1000會跌幾多
日常打機上網睇片完全唔覺
有時打fps game唔記得熄都唔覺
幾個鐘後出game先見到仲連緊
不過netflix係有d慢

冇連:

連香港:

連日本:

連台灣:
same
nordvpn 限 6 部機用
你係咪肯定包括自己在內
6 個人都只係用一部機上網
或者一部機開 VPN
一部唔開?

6 個人都得電話要上網
電腦唔洗?
多過 6 部機 login
其他人就會被降速甚至自動 logout
自動 logout 係講緊佢無通知你情形下咁做
你唔覺得咁樣好大安全隱憂?
萬一當中有人做緊敏感嘢而唔知自己斷咗 vpn
大家傾好㗎啦 何況我夾關你咩事?
死乞兒
少少錢都要夾嚟夾去
惡撚過共產黨 關你撚事啊 成個小粉紅咁乜都要管
surfshark 打手死撚開啦
講開 surfshark 我又真係覺得好奇怪點解你唔用
明明夾錢用 surfshark 對你嚟講應該係最有利

P.S. surfshark 同 nordvpn 都 join 咗年費 plan
呢度唔係你 FB
討論區你講啲嘢出嚟預咗有人會用佢哋自己嗰套去評論
有人讚有人彈有人批評有人屌有咩咁出奇?
更加唔好話關唔關人事
如果跟你呢套邏輯
咁你好多 POST 都無得參與討論
同你都無直接或間接關係
無問題啊 我咪評論翻你 我幾時話有問題
surfshark 幾多server nord 幾多server
邊個快啲啊
就係2個都用過先揀nord
我夾關你咩事?
呢句明顯想表達出我評論你個人行為係有問題
而個問題就係你覺得唔關我事所以唔想我批評你
好巴閉 2個都join咗wor
好有錢
呢句就代表個人有問題
你弱智?定係新移民唔識廣東話?
好天真
覺得「傾好咗」就一定唔會有人 login 多個 ac
你估呢到真係個個都係誠實可信之人?
實際上你根本唔會知人哋 login 咗幾多部機
可能直至你被登出一刻至知發生咩事
但到時已經太遲
個個似你咩
咪用小人之心度君子之腹啦
唔係我有錢
係你度縮
關乎安全問題都夾嚟夾去咁肉酸
仲要撞正港共派嗰一萬蚊都仲要去同人夾
個個理財方法唔同 我覺得無問題咪得
既然我嘅評論係無問題
你當時做咩要問關我咩事
你弱智?定係新移民唔識廣東話?
你都on9 九唔搭八
好天真好傻
你而家撐到咁行無嘢咖
到真係中伏嗰時唔好屌柒人就得
人哋只會笑你 on99 咁都信
你撐定我撐
講你小粉紅真係無錯 以為全世界跟你個套
你覺得安全唔值呢幾舊水
你覺得用呢幾舊水嚟吃喝玩樂緊要過自己嚟緊幾年嘅個人安全
駁唔到就鳩屌想是旦屈我 on9
你至係九唔搭八嗰個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞