[NS]Pokemon劍盾討論區#136 新寵新賽季送頭

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
新手想問下點樣入門對戰? 係咪得得63 單打同64雙打?

單打可以睇咩片入門學組隊?
人哋參加者全體可獲得武漢肺炎病毒一份喎

恐怖圖慎入
估唔到班人早一兩個月都敢照搞,話就話線上比賽但係都照租場畀可以現場出席既人連wifi
不過有人唔戴口罩、除罩撩鼻屎呢樣野全球玩家真係學唔到囉
見到有人玩瑪莉露莉妖爆+夢特弱保投擲猴
一炸就變大力士弱保左既投擲猴
想問下點解係遊戲世界64 先係主流? 我以為同動畫一樣66全員戰先係主流,一直都ff自己係小智咁打全員戰 點解單打會冇66嘅,取而代之係63?
實機66節奏太慢
妖爆係指妖系自爆果招?
Yes
我以為係遊戲世界每場都係好似動畫入面真司對小智個d比賽咁tim,個d比賽好正,放毒凌,再拆釘
而家周街都廣域戰力,弱超既要上場難度比之前高咗好多
最撚離譜就真係連弱保indeedee都見過
仲企到喺場咩
夜晚瞓唔著睇啱晒
有出手權就得
本身耐久唔差,又識飛衝、極鋼、極地。
想像吓官方賽66限一個鐘BO3
宜家每場限20分鐘?如果未打完咁點算?
計個人時間/人頭/總血量
擺上去十世都冇人理我
要識揀啱黎擺,上youtube有幾隻唔知點解特別易換到神獸既寵,可以上去睇下
Home初開之時用非Galar form換左一堆Type:null
之後用呢堆Type:null換左一堆Slowking+立方Z
DLC出左之後呢堆Slowking+立方Z就變成熊仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞