[NS]Pokemon劍盾討論區#136 新寵新賽季送頭

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
走咗去烚雞胸無睇到尾場
大蔥鴨生蛋係咪都有機會有大蔥?
生蛋點會生到道具
Sor膠咗
順風
有冇諗過地盤佬一拳牙班就死
8代水主比打靶豪食埋
使唔使咁進取
問下大家先,其實有無方法知道自己隻寵係咪改寵黎?
特別係魔法交換得返黎的寵...Thanks.
基本上換到閃、特別寵(EG熊師)都係改出黎
只不過道理上佢係合法(即係可以通過正常途徑得到)所以你無潔癖既話拎黎用都可以
但係其實換返黎睇個名就知係咪改,因為好鬼多都係XXX.com黎宣傳自己。
咁草主好大機會跟智仔
今次智仔陣容都幾勁
Thanks. 仲有1個情況擔心就係唔知其他人場的閃den 會唔會係改寵...有時捉左返黎啲IV靚得完美咁滯...有啲懷疑
完美就肯定假
普普通通錯性格啲努力值又亂晒咁就有機會係真
我換到明顯假會放返出去GTS換自己
證明到佢假係好容易,例如絕對冇可能換到嘅閃神獸、御三家唔啱球種、本應最少3V但1V都冇等等

而證明佢唔係假就好難,尤其當佢睇落唔太誇張
例如6V閃嘅神獸,技術上佢可以存在,不過太過完美反而通常冇人信係真
但如果只係閃,其他嘢又正正常常嘅話,咁就比較難斷言係真定假了
通常個判斷準則就係你信唔信有咁大隻蛤乸隨街跳
佢講den閃wo
其實0s0a 6v之類嘅den係有得睇seed(好似係
所以多數冇事
我之前活動event入過1場係閃背背, 捉完之後睇返係性格modest, IV: HP: 普普通通, 0a, 4V....之後心諗有無咁大隻蛤乸隨街跳..就擺左去HOME度冰-.-
如果唔係冇可能都係睇你信唔信
den因為有最低V數,3至5項IV完美都好正常
6V偶爾會出現,如果最少都5V咁呢個機會唔算低
調返轉0攻、0速再加埋閃就好困難,雖然運氣好啲都係有可能是旦中一樣嘅
另外可以睇特性同性格,但相比起IV都係更加易抽…
基本上當所有嘢都完美我先會懷疑係咪假
其實冇咩問題
用seed有得睇的
用埋要改點解唔改埋hp做V
本來想講街場唔知seed
下一秒醒起直接同bot交換咪check到
咁睇黎隻背背可以出黎打下級別戰...
雖然唔知點用seed睇(街場) 同埋點同bot交換check....但用得落就好了^^
Thanks...真係未試過自己自刷閃den...好似好麻煩咁...

反而自己生蛋出過3隻閃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞