[NS]Pokemon劍盾討論區#136 新寵新賽季送頭

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
係開場嗰個(host)check seed
搵邊日會有閃 1,2,3,4,5星又分別咩個體值 方閃定星閃
之後人手/bot跳frame

你入人den多數冇咩事
係改999item同不存在的raid就要小心啲
係咪好似無辦法睇到街場邊啲係閃den? 我一直都係亂入場...有時好彩就打到閃
係 係好彩就打到

見到隻色都覺得不安
奉神犬產地區平時既糧食黎
刷到隻5v百變怪衰貪心刷走咗佢,屌而家刷到嘔連一隻5v都見唔返
5v 機率其實都唔算高,有5v我就收貨
聽日1800開始要準備地系同超能力系對付大量出現既毒系
其實係,同埋都幾麻煩,要打完先知佢幾多v,跟住又要刷星,好冇效率
有無台?

今代隻立2好撚廚
邊代唔廚
佢識欺詐
上次個patch令hack raid唔會俾人見到
所以街場見到閃raid可以安心享用
捉水主求其到
超能貓出咗去蒲
立方家族我估遲啲有raid event
瞓左冇睇 任記告民建聯未
屌,拎住隊幾個月前既單打隊比人打到仆街,剩係刺龍王都比佢射死咗幾野
有無單打隊可以借黎上M波雙打我就打得多單打真係無乜隊
DKLM Hori今日出個手制同耳機想點
個手制說明書日英韓繁殘
後面標籤個位有多國語言,
佢其他語言包括繁體都用英文寫產品名稱 Pikachu POP
唯獨殘體果邊佢用中文寫皮XX
同埋佢第一次配對部機唔係好似原廠咁一插就auto/LR配對
而係要按上面好細果粒制

個耳機本身都正常,但而家switch冇乜game內置網戰講野
佢比個轉接頭你駁手機用NSO個APPS同人講野
但其實都唔係支援好多game
個插頭仲要係舊iphone先有果款
即係大多數場合可以抆走個咪當普通耳機用
BTW,個耳機外型幾靚既
美中不足係made in 支那同標籤有殘體字寫皮XX扣分
不過Hori點都好過中資良值既

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞