免費幫大家占卜(塔羅/天使卡)

454 回覆
4 Like 9 Dislike
我C
對方J
問題: 佢覺得我點?同我咩關係?有冇機會一齊?

謝謝樓主
ching你呢到係3個問題黎?後兩個占唔到 唔夠清晰
幫你睇睇個事業運
感覺你有時面對事會採用放任或者逃避嘅態度
你可能會為事業有感到焦慮 或者用工作黎逃避
我覺得你要多啲相信自己嘅能力
你應該要有前進嘅方向同目標
未來三個月你可能都會係事業上同人發生一啲衝突 有機會係競爭對手 關係會比較緊張 你都會遇到新嘅挑戰 但你嘅果斷會幫到你好好咁處理成個狀況
去到後三個月睇到你都會有新嘅機會發展 可能都會接觸到新嘅合作伙伴 同事等等
你可能會遇到一個成熟 handle工作好唔錯嘅同事 亦有機會係你係發展事業越趨穩重
再睇遠少少會有晉升/加人工嘅機會
覺得你係幾冷靜同想像力幾好嘅人
有時可能會俾人覺得有少少距離感 尤其係感情上
不過最近你似有open mind咗
覺得你半年內出pool應該都唔難 而且可能係幾快下會識到新對象
你或者需要擴展交友 識多啲朋友
你出pool應該都係同朋友有關嘅
暫時睇牌意難啲 見到個現象目前都比較停滯 你可能都無咁快搵到合心意嘅工
如果要有嘅可能薪金待遇都不如你預期
名: P
對象: G
問題: 有冇機會重新認識大家然後復合?
代號:L
問題:想知年尾之前會唔會搬出去住?如果唔會,我嘅處境會係點?
補充:屋企人相處一路都有問題,都一直有計劃搬,但係今年失業

麻煩樓主了
代號
我:T 佢:h
問題 我哋會否有將來,將來會幸福嗎?
謝謝!
名:yc
問: 呢幾個月會唔會搵到工?
補充:失業緊
代號O
佢F
問題 我同佢會唔會一齊呀?
麻煩哂樓主!
我:E 對方:V
問題:有無機會一齊?
Thx
代號: M
問題:係未來半年感情狀況會係點?
Fyi: 單身 thx thx
我:c 對方:k
問題:我同男朋友嘅感情鄉短期內會唔會出現問題?
好準呀!
早排確實有offer 不過待遇真係太差無accept 到...
不過依然唔會放棄搵工住...唔該晒你!
名:P
對方:S
問題:啱啱一齊咗,有冇機會大家可以一直行落去 
名: C
問題: 幾時會有拖拍?
補充: 好少對異性有feel
格式: S (男)
問題: 呢3 個月入面有無機會拍拖
補充: 近期見到有個幾心儀對象唔知有無可能(w,女仔)
Thanks.
都係唔應該咁問

格式: S (男)
問題: 呢3 個月入面有無機會拍拖
補充: 單身左一年,搵左對象都好耐,睇下有咩建議比我
Thanks.
名: yc
對方:cm
問題: 段關係keep唔keep到落去?
名: W
問題: 想問事業,而家做緊既工作係咪適合我拼搏🙏🏻
補充: 我好相信呢行可以俾到我想要既收入同人生目標,不過唔知自己適唔適合做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞