免費幫大家占卜(塔羅/天使卡)

454 回覆
4 Like 9 Dislike
名:Kenny
問題:想問感情發展
補充:女友叫Yan,之前因一D事而嬲左我,之後佢話原諒左我
但就話唔可以再同我一齊
直到上星期,我好辛苦先追返佢,算係復合返,
但依個星期佢又再變返冷淡,唔多應我,我知佢有依段時間有野煩緊
但都想知佢依家點諗,對我點?
格式:
名(代號就ok,涉及其他人要俾埋): j(我) 上司 (s)
問題: 如何改善和上司關係?

補充: 早排因公司一個是非人關係和上司之間有嫌隙。

謝謝
感謝你
誠心隨緣的一問

名(代號就ok,涉及其他人要俾埋): 我, A
問題: 我同佢嘅感情狀態係點?
補充: 我同A一齊咗就快一年
名(代號就ok,涉及其他人要俾埋): CHY
問題:我而家人生個方向正唔正確,如果唔正確我應該要做啲咩
補充:我都唔太識問,有咩需要補充可以tg叫我補充返,https://t.me/haeu123
名:C對方名:K
問題: 呢段關係會點發展 成日嘈交
補充: 出街幾好 但whatsapp成日唔理人
名:K
問題:未來半年會唔會出到pool?
補充:目前冇對象
名:W
對方:K
問題: 想問半年內有無可能復合?
背景:最近一個月分左手,對方已經有新另外一半,我仍然掛住佢

唔該曬您肯花時間幫我免費占卜!
謝謝你
名(代號就ok,涉及其他人要俾埋): M
問題: 究竟半年內有冇機會出到pool
補充: a0grad

唔該晒你
名 c
問題 我嚟緊戀愛對象係點嘅人?我遇到佢未?
上水講聲先!
由於今日比較忙,最快要聽晚先覆到大家
名(代號就ok,涉及其他人要俾埋): VE
問題: 我係唔係朋友緣薄,冇乜機會有知己嘅出現?
補充:以前識過、熟過嘅人,好快就會淡,好想有機會體驗下有知己嘅感覺
Thank you
格式:
名(代號就ok,涉及其他人要俾埋):Ting
問題:3個月內轉唔轉到工?
補充:覺得之前間公司太多野做,好辛苦,想轉同類公司。教育行業。
p.s.如果想詳盡啲可以提供多少少背景資料,會有助解讀
如果問題問得唔好我會糾正你,放心問就得
名:Kwan
問題:呢半年工作運係點?
感謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞