免費幫大家占卜(塔羅/天使卡)

454 回覆
4 Like 9 Dislike
占卜占唔到“幾時”嘅問題 我幫你改咗做“未來三個月會否有新工作機會”
結果睇咗睇可能短期內都比較難搵到新工 生活仲係依靠之前有嘅收入/旁人協助 會唔會換個角度睇下唔同行業都試下咁
短期熬過之後應該會有轉機 大概過咗未來三個月之後會有比較好嘅消息 物質同心靈上都會比較富足
我: T
對方: L

啱啱分手,有無機會復合?
占唔到幾時 幫你改做未來三個月
其實依家大環境下對fg搵工定確唔易
有好多同類人都同你處境一樣
就咁睇你搵到新嘅工其實機會都大 但首先你要有明確嘅目標 知道自己係想搵咩工作同做咩先 你未來三個月應該都會有唔少嘅interview機會
唔該樓主
好準 我係好被動既人 要我踏出第一步真係唔易但我會試下 多謝你
名:O
問題: 一年內有冇機會出pool? 想拍長拖
補充:升yr2, A1
名(代號就ok,涉及其他人要俾埋): 我W 女 S
問題: 啱啱被分手 有冇機會可以復合
補充: 佢話唔夾冇乜嘢講所以分手 試過挽回但唔成功
感覺你之前一直同對自己好無信心 比較被動同消極 亦都容易不安 甚至覺得有時係命運主導咗你嘅一切
可能因為咁唔多異性去approach你
你有時都俾人一種唔太想要被親近嘅感覺
你依家嘅情況都唔係咁好 仍然係無乜行動力 感覺你都無乜做一啲可以令你脫單嘅行為
但其實我睇到你未來會有新嘅人際關係出現 發唔發展到成為新感情就好睇你自己態度同行為
你身邊應該都有啲朋友 如果你需要support其實可以去大膽搵佢地 就算係感情上嘅事都可以同佢地傾
你都可以接受下人地嘅幫助 例如叫佢地介紹下異性俾你都無壞嘅
另外有張牌係關於宗教信仰 唔知你有無 如果無嘅其實可以嘗試建立一下
有助你感情嘅發展同調整下自己
感覺你地感情結束其實有少少因為不堪負荷嘅情況
你有時可能高估咗自己嘅能力 有啲問題去到你無法解決嘅地步 但你都意識到你地嘅情況 想要復合黎調整
對方仍然係比較傷痛嘅狀態 可能你地分開前有爭執而繼續影響到佢 其實佢都唔願為目前嘅情況改變 佢內在都比較混亂同空虛
我感覺你地目前係停滯咗 無人想郁 放棄咗咁 你地分開後係咪都無乜交流?
未來話要復合睇怕都比較難 睇到一方完全放棄同隔離咗自己咁
建立一下?但我一向無神論
多謝你既分析 感謝🙏
名:L 對方:W
問題:我同佢會唔會一齊返?
補充:佢未放低個ex
感覺你因為感情進展停滯而困擾
有時感情上你都會顯得猶豫不決 對自己自信不足
你地感受上嘅唔平衡亦係令你煩憂嘅原因
對方都因為不滿足感而有少許麻木 佢停落黎 其實都係一個機會去重新思考要點樣繼續呢段感情
感覺你地依家都無乜行動去解決呢個問題 甚至無乜承諾去維繫到段關係咁
其實你地係有能力有機會去將呢段感情處理返好 繼續行落去係無問題嘅
例如大家要唔要更進一步 進入一個新嘅階段
我男L. 對方女Y
想知對方點諗我 未來三個月會唔會出pool/一齊
補充:大學同學 佢好似有鍾意嘅人(我估姐)大家都a0
佢好少主動搵我 但我揾佢傾偈佢又唔會hea我
姓名:k
想問下未來三個月有冇得拍拖 唔該曬
名:R
對方:V
問題:我同男友拍拖期間會唔會遇到咩障礙影響關係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞