免費幫大家占卜(塔羅/天使卡)

454 回覆
4 Like 9 Dislike
佢對我忽冷忽熱,唔知點樣可以知道佢想要D咩
到底想我點做
名(代號就ok,涉及其他人要俾埋):sarah /fung53678484@gmail.com
問題:啱啱同左一齊左三年女朋友分手
佢係台灣人 我想問吓佢之後會唔會有機會再搵我呢 會唔會再有機會喺埋一齊 無論卜出嚟嘅結果點好 唔該晒你
我D 佢N
問題: 同佢有無將來?
補充: 一齊左3年幾,大家背景都複雜,工作好忙,一直平平淡淡,同佢呢排好似仲疏遠左
名:i 對方:j
問題:感情會唔會順利?
補充:一齊左個半月左右

我係絲
多謝大師

麻煩曬
再補充 : 唔該曬你
請大師幫手占下
我同best fd都係女,但最近因為我欠缺安全感問題同個fd有不愉快,同埋幾日無再聯絡了。想問我們會不會和好令關係變得好啲?定就快要絕交了
我係L 個fd係T
你本人應該係比較親切溫暖嘅人
有責任心 待人相處會令人覺得舒服
睇到你下一個對象會係幾注重物質生活嘅人(佢本身都擁有呢方面唔錯嘅條件) 但佢個人比較愛享受同被動 中意思考 比較謹慎少少
對方有機會係透過工作認識嘅人 而且幾欣賞你嘅工作態度
我而家有一個對象 係c
都真係工作認識嘅
透過咩方法主動追佢會好啲?
感覺你過去係相當注重工作/學業嘅人
可能唔太識得同人聯絡感情
有時係人際關係上無乜方向
你都比較倦怠 或者比較宅(?
你目前交友都幾謹慎 可能仲帶有些少防備 不安嘅感覺
會唔會以前一啲經歷令你覺得有受傷 而難去同人親近
其實睇咗睇你未來應該都會識到相當唔錯嘅朋友 你地關係仲係比較長期嘅
建議你建立個健康生活方式 例如充足睡眠多做運動 有時你個人嘅狀態都會好影響到你嘅交際
暫時黎睇
你想轉工可能會因為咁同身邊嘅人有爭執 或者係環境上嘅競爭都幾大 令到你冇話想轉就轉
可能都都係要做住等 不過睇到你嘅壓力都真係好大 尤其係人事上都有影響到你
或者適當咁作出犧牲、等待先可以擺脫到目前嘅困境
可能換個角度思考會有助你更樂觀去面對呢份工作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞