[未FC]有狗話今日刺狗手足啱先係機場比狗咬

1314 回覆
43 Like 89 Dislike
班熱狗帶風向真係仆街黎
當場十幾個記者有直播有影相
屈左落立場度先
你有幾撚醒呀?
今日喺邊做大事嚟?
上網打飛機你就叻
含撚啦垃圾
要除口罩對樣
文革已經開始左,呢單野係藍界會造成一定破窗效應
手足如果老豆老母係深紅藍關係又唔太好 有定心理準備 執一執屋
排隊起飛咋
應該緊張到仆街
想像唔到個處景
過入境之前機場保安已經會對你護照+登機證係咪本人,除口罩對樣對名
咩叫做爛
維吾爾人斬人有理冇理都係告恐怖主義架啦
有邏輯可言?
立場做乜鳩
唔講以為個差佬死撚咗
唉 估唔到只係短短一年 已經返到去50年前嘅時空背景
Be prepared, the worst is yet to come
入禁區時可以用返自己張機票、護照入,但登機前先交換係咪都要對樣?
咪撚傻啦,有線直播影正面大頭
熱狗風向帶曬落張立場側面相度仲乜撚
藍屍channel話親人篤灰(好似係老豆老母)
可信性應該大,因為過幾個鐘已經有義士嘅相流出
咩叫帶風向
隻賤狗帶完咪有人跟住屌
跟住屌個啲一定係熱狗仔㗎
香港班狗一定要請示
不過我都毫不懷疑佢哋會夾硬上去 因為呢班人係無腦點會識國際法
真係好難收拾心情去訓
死頂左陣周圍睇有無update
真係就黎眼自動合埋
最後再講多句啦
如無意外聽日一定大把五毛黑警攞呢幾個post黎笑黎鞭
請大家保持平常心保持冷靜
被佢激到衝動/意氣用事正正係佢地想要嘅結果
唔好中計
我知係知易行難
但係大局為重
老母爆都唔奇
佢一心打算離開香港 一走就好多好多年返唔到黎 通常有咁決心既人 親子關係未必咁好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞