[未FC]有狗話今日刺狗手足啱先係機場比狗咬

1314 回覆
43 Like 89 Dislike
手足頂住
貼link啦唔該
唉,無嗎,冇可能出得返嚟
國安法無限期拘留然後直接終身監禁
對家有咩benefit 真心關我撚事 亦都無謂比較
同OT錢個argument 一樣

固然手足俾人出賣係可惜同埋憤怒
我一樣可以對住警察係垃圾呢一樣野恥笑
兩樣野冇咩衝突 亦都冇次序之分

我恥笑警察垃圾真係唔代表我唔覺得可惜
有無國際線手足可以向台灣講講無得入境既問題
白影
9. 03:05 警員已撤,被捕者上了警車,未知去邊
10. 已有律師嘗試跟進,但未知邊間館下,好難做到野

原來佢係諗住去英國我估計佢應該係拎住BNO!
啱啱英國都有議員問究竟有幾多BNO人士係被香港政府拘捕,有冇人可以知道或者Fact check到呢位手足係咪真係有BNO?
要諗辦法睇吓點樣幫佢!
呢位手足犧牲反映狗隊可能有人面辨識
亦證明行動要再更機動快速
直接唔審
😅 咁比你發夢諗下點都會搏啦係咪? 除非你係狗先唔會想人搏啫
不過其實即時提堂,係咪國安法都係應該保唔到啦
入山 點補給
佢查你關係網絡 同咩人熟 跟蹤下佢地就搵到
除非佢醒到準備幾個月罐頭 食水係深山 避風頭
咁有心 就不如預早買機票啦
而且深山比人搵到 可能唔係拉坐監咁簡單
tower call back係叫停起飛﹐定起飛後返航?
我都好肯定咁講,你包到冚晒連眼都睇唔到,好熟你嘅人望多人眼都會認得
係篤灰
如果冇人篤灰 以班狗既速度 手足係咪一定走得到?
最後結論應該係未起飛
咪公海討論啦
poly咪就係個個係公海講咪講一個封一個囉
....好心痛..本身電單車果單都一樣係
same,好大機會會用國安法嚟祭旗
只討論大方向
具體路線當然不了
叫停起飛
其實手足個做法都已經好快唔係有屋企人篤同撞正武肺少機 可能已經得左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞