[未FC]有狗話今日刺狗手足啱先係機場比狗咬

1314 回覆
43 Like 89 Dislike
法不服眾 何以從之? 本身都無認受性 佢可以define 呢個行為為恐怖主義架喎 由頭到尾都係任佢up 之嘛
將軍澳個高尚藍絲坐45個月ja
咁手足仲係咪鬼?
仲係咪中宣部手法?
乜撚野第一件事就話唔係手足來
Dllm 成年喇 你訓醒未呀
我都個係冇可能,
但佢保唔到出黎即係會日日俾人玩到半條人命
但宜家係講緊國安法呢
藍絲第一有特權第二係唔會中國安法嘅
真係頂唔住好眼訓
訓前講多幾句
1:拉錯人機會好細
2:呢位手足好有可能最低消費係香港坐終身
如果中共想立威嘅呢單有機會送中
3:吸收佢血的教訓
邊方面都係
4:其實唔止差十分鐘
就算起左飛都可以call back
要飛到燃料唔足以折返HKIA
講緊可能成五個鐘
(飛機本身會入多左油
所以係必定超過航程一半
講緊可能成五/六個鐘)
5:無論如何大家點都要move on
灰完傷心完始終要繼續撐落去
如果真係為左一張唔知會唔會找數嘅幾十萬支票就搵親人開刀 個老母係都幾弱智

殺頭生意真係有人做
Fc左係佢老母做既?
係既一定要起底
唔好理佢啦,呢個五毛成日出現架,一早block左
靠呢種人既智商 要光復呢到真係好難
唔該收撚下把口咪撚再屌鳩人哋老豆老母,根本而家就冇人確定到係邊一個?你而家咁樣係傷害緊手足囉,反正督佢灰嗰個又唔撚會走佬,你遲一日先至起佢底會有啲乜嘢影響?FC左先至做嘢啦
訓前推多幾下
呢位ching
無論結果如何 我地都要堅持落去
日子只會越來越惡劣

Life must go on.
https://t.me/scottscout/152933

架機已經起飛左,係in flight return
願眾人平安
我都唔係好信 篤自己個仔灰真係太離譜 超出哂我嘅想像
如果真係好似上面咁講賣仔 你覺得傳左出去其他人會點諗自己親戚....
搞到完全瞓唔到
岩啊,記者神聖不可侵犯,就算累死手足都唔可以屌,邊個屌邊個係鬼
純技術討論,假設如果買兩張差唔多時間既機票:阿A 買一張(飛倫敦),阿B買一張(飛台灣)

登倫敦機時,阿B 戴晒口罩防疫套裝,用阿A張機票、護照上機。

阿A同樣包到實用阿B張機票、護照上台灣班機,有冇可能走到?

利申:
唔知依家登機時洗唔洗對樣

後續:
阿A入境要對護照、機票時,再尋求庇護可唔可行?

阿B就算比人捉返落機,中午都有不在場證據?
難以想像心情...唉
想訓教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞