想問一下...九十後係咪好多都無BNO 啊?

258 回覆
5 Like 55 Dislike
你係梁天琦咩? 你係支那狗閪俾另一隻野狗屌出嚟既雜種咋
照下塊鏡啦,你畜牲咋,幻想自己係人,真係屌你老母吖
係,
我之前sent email 去英國問,
佢哋會我話申請個BNO,仲有我BNO number,
但我問我老豆老母佢哋又係話冇申請過。
喂,你係咪屌錯人呀?
借個位,BNO平權正視聽
黑色五毛分化警告,大量五毛正在用藍絲有BNO、走人對唔住97後割97後等風向進行分化,大家小心。

1.大家比人拉過/有小朋友(細路是重點,香港未來棟樑,正如今時今日d前線義士,咪比佢地洗腦變小糞紅,否則香港係真正玩完)的話就應該即刻走,其他人亦應該起碼做好隨時走既準備,香港抗爭運動已經由本土抗爭升級為準國際戰爭, 我們能做的十分有限。 相反大家離開或準備好隨時可以離開,則美國及其盟友可以隨時採取行動,對香港進行制裁,令香港達至零經濟活動,攬炒香港經濟, 甚至日後作出軍事行動亦無需擔心誤傷香港人。 而且大家亦可用移民理由提取所有資產及強積金進一步打擊香港的財政儲備
而且多人走亦可以起到掩護最需要走既手足,救奶左野手足係目前最重要既事。

2.大家無需擔心藍絲以及黑警移民英國,藍絲得兩種a.垃圾b.收成期,a.涯唔到六年移民監b.揾錢唔捨得走/走要承受巨大損失

重點:大家不應該反對平權或推到現階段設立篩選,因為這樣會妨礙奶左野手足逃難。反而,大家應該在藍絲移民英國後再篤灰。大家,要記住,篤灰係一把藍絲頭上既利劍,一日未入籍一日都嚮度,我就係要佢地嚮英國每一日都擔心比人篤灰,呢樣恐懼做為懲罰先係最大懲罰

3.97後手足唔會被割,首先,佢地可以跟BNO父母及配偶前往英國。第二,對於未受BNO平權保障嘅人佢哋仲有美國既救生艇計劃,該計劃估計幾日內亦會通過。

希望樓主可以pin,一齊擊退五毛
有晒三個條件 但老豆老母冇BMO 亦冇幫我申請係咪都冇用
『薪火post』BNO 續期資訊(88) 睇頂置 HMPO簽收後30個工作天內更新
https://lih.kg/fDREqS

睇DOC
REPORT LOST
SAR問
五毛又分化

唔好魚蛋論
Sent email 去英國問,
佢哋會話你申請過,同埋會講比你知你BNO number 係咩。
pt.2係咪決定性因素?
所有
邊有身份證架,個陣細路。我得本紅色回港證
就算蒙查查亂填申請埋bno,咁正常都會有BNO 揸到手囉

咁事實上無任知bno揸過手,即係好肯定無申請過,連蒙查查申請左既機會都唔會有囉
我問左就黎成個月都冇人覆...
合符以下所有條件基本上可以肯定你有過BNO身份:
- 1997年7月1日前未滿11歲
- 身份證首次簽發日期為(06-97)或之前
- 香港出世而且出世紙寫有'Established'

最好sent email 去英國問吓,
如果佢哋有你BNO number 你一定有。

但你問點解老豆老母話冇申請過?
唔好問,我都唔知點解
點解會not established?
係囉屌
其實 97 前住夠 7 年已經係永久居民
但唔係香港出世, 係咪即係可以收皮
身邊好多frd都有
好彩自己都有
係香港出世但97前冇申請都冇,唔係香港出世更加唔會有,輪都未輪到你地
11歲以下乜有身份證咩?我無,得回港證

要睇吓父母有冇幫你攪喇

『薪火post』BNO 續期資訊(88) 睇頂置 HMPO簽收後30個工作天內更新
https://lih.kg/fDRErS

睇DOC
SEND SAR問
照sd 試下
得 1 同 3
多數係冇攪或申請特區
你唔係香港出世,點解又會有出世紙?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞