黃之鋒退出眾志!

671 回覆
1780 Like 45 Dislike
支那做嘢使藉口?
岳飛罪狀莫須有。

退唔退都喺死。而家聲音越大越安全。共產黨係流氓,你一怕就會吓得更加勁(唔好忘記而家仲係墮樓浮屍 ... 一靜落嚟就死得仲多)。

不過黃之鋒同眾志咁做可能係唔想自己被大陸綁架攞嚟做對美國談判籌碼。佢哋已經成功爭取制裁中共港共,美國對中共開拖已經上軌道,可以交棒俾其他人。
連登仔:
陳雲退出社運=共諜 配合共產黨
黃之鋒退出香港眾志=黃之鋒會比國安法搞

人唔笑 狗都吠
我明呀 但係你成副態度一嚟就係「我知啲嘢多過其他人」
同藍屍「我食鹽多過你食米」係異曲同工
唔係你俾人出賣講聲仆街 所以啲人話你係藍屍五毛
係你啲態度語氣
三毛講野係咁上下質素
靜靜雞留負皮
https://lihkg.com/thread/2086300/page/1

係時候到我地守護番正義女神
你睇返返我一開始留言都係講聲仆街下
都無話我係老屎忽點點點
一班人唔知既人已經沖出黎話五毛

好似外國人明明無參過無睇過反送中
就話班抗爭者唔啱啦 話你暴徒
我先反駁話我住香港 我親身經歷曬
咁又係咪駁返佢唔啱

港豬無知排除異見在先 講返自己經歷過就老屎忽
咁可以講咩
Stay focused on your missions in life.

It you only dwell on your past and mistake of others, you will soon get into depression. Man, it TAKES COURAGE to forgive and forget !

There are lots of reasons for interpersonal issues. Communications are one big evil. I suggested you to talk with those you have problem with DIRECTLY, reconcile if you can, otherwise move on !

Spreading negativity here or anywhere WILL NOT make you look mature , or help anyone either. You will simply give people a feeling that you were like a kid ranting out after losing your toys , but did not know how to manage the emotions and conflict, so you kept on blaming , and talked badly about his younger brother....

Man move on !! Don't dwell on the past !!
就係咁啦 抹咗佢當無事發生

次次有問題出現就move on
做法有問題? no one perfect. 內部糾紛? move on啦
出賣手足唔面對? 5毛
有你香港點會有問題 根本係skip曬所有問題
護主力MAX
唔想黃之鋒個名同眾志掛勾 就係咁簡單
至於對家連唔連座係對家既事
自己需要做既都要做左先
其實都唔駛解釋啦成個眾志都執咗笠
錢就唔知去邊lu
未係

我老母琴日重要話g phone 縮沙
咁點解唔係驚嘅成員退出呢

到底係邊個縮沙邊個唔縮沙
其實佢都行到呢一步
無論gphone 退唔退

佢都會搞鳩眾志
背棄了理想,誰人都可以
中共一出大招無人招檔到
自動解散
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞