黃之鋒退出眾志!

671 回覆
1780 Like 45 Dislike
難聽過粗口
有無人解釋下點解呢單野會令5毛咁亢奮?
佢話退黨姐
就算佢真係走唔係意料之內咩
正如手足走到去台灣有乜唔好
無知一問 如果主席林朗彥同副主席鄭家朗退埋黨 洗唔洗強制佢地選過個定可以懸空?
點解要退出一個無權力既組織?
可分析一下嗎
點解
咁咪姐係驚撚左國安法囉
gphone係神黎架
無情感 係聖人 唔會有恐懼呢種情緒
點解唔退得?
一路好走
之鋒哥
被自殺被掉落樓掉落海既手足對你黎講係無稽之談
收皮啦 你入撚過政黨先講啦
以為個撚個都正義之師呀?
幾撚多黨內野唔對外公開

我參與社運十五年 各種高層都做過
12 14年佢出賣手足你又知幾多
上年黨內爆大鑊又唔撚講
連佢人都未撚見過收收皮先啦
我地尊重手足既決定
佢有勇氣為香港付出
我地就更加應該努力
將你呢份想佢走想佢冇事既情感
留返黎光復香港

出到既就出 出唔到既狙擊tvb 同twitter
你老母俾狗屌呀柒頭
有幾多大獲野啊
係依度爆埋出來聽下
No one is perfect. There are rooms to improve.
Especially he is still young and can learn to succeed from failures!
He has done a lot for HK!

You can pick on or slander anyone , including gphone, if you like. BTW, your age and experience are irrelevant. I don't give it a damn. You are not interviewing for a job! Save that for later...
cls
Gphone快啲走啦
WOW.... alll 5 cents woke up and got excited to work hard here !!!!
呢條五毛一早block咗啦
敖狗在哪
走啦 留得青山在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞