黃之鋒退出眾志!

671 回覆
1780 Like 45 Dislike
三英走曬啦

得返堆dllm人士
一早已經封撚咗佢 都唔明點解佢哋仲同佢咁撚多嗲
個個post 都見到呢條撚樣喺度搞分化
成功立法,完成任務,快快著草
一個post吊晒堆五毛出嚟
支那賤畜
快d走呀
實終身
被捕手足已成condom
波台假膠定支那賤畜啊?
88躝啦
We don't use "跑路 " in HK!
Didn't your 5cents boss tell you?
又屈
要自己衝出嚟認都冇辦法
講咩輸咗/拋棄手足/笑死人嗰啲,同藍屍五毛有乜撚嘢分別?
佢地幾個核心退晒
眾志同解散無分別
其實我覺得退唔退無分別
港共唔會因為佢退就放過眾志
真心覺得呢下動作多餘
覺得港共會同你講道理咁
Even though it will become biggest blueC KOL material today, we still trust and respect gphone , chow, and law's decisions!

They must have talked about it and made the best choice under this difficult situation.
Too hard to you to understand at 5cent level !!
ok

Not sure who else will stay...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞