黃之鋒退出眾志!

671 回覆
1780 Like 45 Dislike
講明無追溯期
就算呢一刻退都無用
班共匪要追究到底其實所有眾志成員都係走唔甩
之鋒
冇人想知你幾委屈
一係你就爆大鑊 講哂gphone啲衰嘢出嚟
一係你就負皮上一頁

做咗咁撚多年人都成個怨婦老屎忽咁 同藍尸有咩分別
正宗港豬
咁樣都港豬
大佬 想撐你都要講證據
Gphone做咗啲乜 點樣出賣手足又唔講
乜柒都冇 淨係話自己做咗幾多年社運 好撚巴閉咁
得啦得啦 知你為咗香港社運 貢獻付出咗好多啦
你結果咪淨係聽人講囉 唔係港豬係咩 問問問之後唔撚信
19年黨事務唔講得
14年雨革
防線大台代表同之鋒學聯開會 話政府換廣場換龍和道
之前有曬共識話唔換 之後你睇返佢上台講咩
佢講完己經手足即刻屌鬼
結果守龍和班手足變曬condom
村民全部唔撚知 結果呢 知既變撚曬5毛
GPHONE 真係好醒
中共其實最想就係佢地走
或避入美領

咁佢地就大條道理做文章

依家, 拉佢又唔係, 唔拉佢又唔係
扮咩吖,都係為參選立法會姐

眾志都要解散
7.1 see you in老銅
之鋒你唔好驚,我哋挺你!
點樣個個post
搵夠去美國繼續鳩噏當秘笈
扮老屎忽 又話九十後
你精神分裂?
真心, 而家先黎退有咩用
我係九十後呀 咁有咩問題?
你係咪當咗大形抗爭先係社運 遊行唔係社運??
俾咁多錢請五毛都唔買多兩粒大豆
問完唔信你就叫港豬 ching你個「港豬」range都幾寬
14年 gphone係抵屌 冇諗住幫佢護航
但你持住自己做得耐社運 就老屎忽上身個態度 其實同你討厭嘅人冇咩分別
諗下自己點解當初要入行 係咪要繼續私怨
退得,我係問why, 唔係what
大佬呀
都準備移民啦
仲眾咩志丫
又一件五毛
就以今年為例
如果你係同加對峙時 被人推咗出去送死你會點
講返出嚟第一句被人話你係五毛你會點

係話不分化不割席 但被手足出賣完 係咪有權講返聲仆街
而唔係一講仆街其他人話返你係藍屍五毛 再要你食咗隻死貓 你會唔燥?
咁樣都港豬
大佬 想撐你都要講證據
Gphone做咗啲乜 點樣出賣手足又唔講
乜柒都冇 淨係話自己做咗幾多年社運 好撚巴閉咁
得啦得啦 知你為咗香港社運 貢獻付出咗好多啦
你結果咪淨係聽人講囉 唔係港豬係咩 問問問之後唔撚信
19年黨事務唔講得
14年雨革
防線大台代表同之鋒學聯開會 話政府換廣場換龍和道
之前有曬共識話唔換 之後你睇返佢上台講咩
佢講完己經手足即刻屌鬼
結果守龍和班手足變曬condom
村民全部唔撚知 結果呢 知既變撚曬5毛
問完唔信你就叫港豬 ching你個「港豬」range都幾寬
14年 gphone係抵屌 冇諗住幫佢護航
但你持住自己做得耐社運 就老屎忽上身個態度 其實同你討厭嘅人冇咩分別
諗下自己點解當初要入行 係咪要繼續私怨
就以今年為例
如果你係同狗對峙時 被人推咗出去送死你會點
講返出嚟第一句被人話你係五毛你會點

係話不分化不割席 但被手足出賣完 係咪有權講返聲仆街
而唔係一講仆街其他人話返你係藍屍五毛 再要你食咗隻死貓 你會唔燥?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞