[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(50) 感謝 GPA God!祝大家成功登陸地球!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
想問吓上HD轉科禁邊個位?community college-student self-service之後禁咩
我今年由IVE轉黎Space
大約6月中網上申請
請問會大約幾時收到有條件取錄既Email?
因為IVE 好似好早就要交留位費
屌你啦太空
我一萬蚊都收到喇
我嗰兩千呢?
回水呀!!!!
cls咁耐
有無ching知 apply checking of assessment results 幾時有結果
learner portal
好好笑,學店仲慢過政府
EAE 主要係geog mix chem同少少phy嘅嘢
有讀過geog嘅應該handle到大部分嘅內容
今日開始可以報 Cambridge10/11月個場開左中文
Thinking about science 好讀今個sem冇上過lecture,assignment 亂做都有A-
想問下有冇人之前拎左transcript然後今日又收到個叫你拎transcript既email?
係畢業有多一份定佢個email delay到宜家先send到

網上個status都變咗6號
個人覺得幾好讀嘅
佢會用以前香港嘅歌同電影
講返以前香港既音樂同電影文化
交功課嘅我記得有一份係叫你介紹hk嘅音樂/電影
一隊band又得 一套戲又得 任你簡 再答下佢啲問題
最後一份就有分a part b part
叫你compare下part and b啲歌/戲 入面所表達嘅文化嘅唔同
同埋有mid-term 個mid-term
基本上有溫下notes上堂聽書就會識 我就上年讀嘅 唔知有冇變到 不過內容都係舊時香港嘅電影同音樂較多
最起碼我果年上堂唔會點悶 如果你有興趣都會幾fun嘅
希望幫到你
唔好揀global tech, 除非你真係對agriculture果堆嘢有興趣,例如古人點樣耕田,用咩工具
KEC個老師算好人 但呢個課程功課好on9 好撚多asmt做死人
Healthy Living grade靚
現代的 你想簡咩都得 係香港就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞