[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(50) 感謝 GPA God!祝大家成功登陸地球!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
想要加一
Nursing
求分享Lecturer notes
咁你唔使驚 NPII 未搞掂 你知Faye Chan 啲嘢㗎啦 你應該有出NPII㗎可? 總之有出就未有 冇出就有 我就冇出NPII 淨係出NPI 所以我啱啱都收到張有AD requirements completed 嘅transcript 但係聽啲fd講你最好email 去hku son 度同佢講你會遲upload 因為space呢邊未出 Faye Chan 完全冇同hku嗰邊講
或者其他U啦 總之佢有要求你upload你就要同佢講你會遲
你留tg比我啦
wuthgfrfvbb
想問下如果目標係a&f year2揀acc定fin易啲拿a
佢派A畀我但喺明明之前essay outline畀佢屌到一文不值……
有冇人可以講一講in dialogue with politics/ intercultural communication 呢兩科伏5伏
好 thanks 巴打
咁finance呢 係咪難同埋比分緊啲
我今朝online chat問左admission office應該點 佢地話照upload左unoffical先 等14/8之後再upload番official 果張就得 佢地已經知道我地係會遲upload不過有人問就話admission office要space寫封email出嚟話我地14/8先有 所以我都email埋space果邊你可以參考下
佢派左A+比我 我冇交essay plan
可以要notes?
我明明未upload但status轉左conditions have been met
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞