IG shop 韓國貨源 (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
sorry 冇追post 解決左
有無sis係少女娜拉買過衫?
想知地址寫屋企得唔得架
定要用集運?
覺得Vacanza啲款同淘寶差唔多 所以先冇買
試過喺the j 買嘢等咗個半月 然後我keep住whatsapp問佢有冇update 佢有online但冇應我 到我問係咪要ig留言佢先應我
我都係 不過係平底鞋 每隻腳要痴5-6塊膠布
我覺得佢執到d相勁靚
但唔係好值
呢個post打開咗我新世界嘅大門
除咗香港買開嘅門市多咗好多選擇
又唔洗再係啲食水勁深嘅ig買
身邊啲friend勁鍾意淘寶完全唔會討論呢啲衫
感謝各位絲打無私分享
差唔多價位我覺得staccato幾好

有冇人知道佢啲衫可以喺邊度買啲款幾靚不過見佢食水好似好深咁
之前有個爆料ac follow我 話佢啲衫係淘寶入貨
個ac名差唔多 應該你search會見到
啱啱見到不過我見佢啲衫影晒喺韓國寄過嚟咁 諗住佢點都有啲係真係韓國野
係淘寶 佢啱啱開鋪嗰陣啲衫全部淘寶搵到

search cfpy已經見到爆料ac
有人答咗
好似要批發先有 5件起
但我記得都有人做代購 睇吓你會唔會搵佢買
係咪好多韓國網都冇得比visa master
要逼住用台灣網買
我鍾意!
有啲有得比銀聯
我係逐間試 睇下去到比錢個頁有冇銀聯揀
冇就即刻收皮
的確好刮腳
要著好多次之後先無事
而且啲款越嚟越核突 師奶
https://www.yesstyle.com/en/myfiona/list.html/bpt.299_bid.314634#/bt=37&sb=136&bpt=299&pn=7&s=10&bid=314634&l=1

呢個網買唔買得過?

https://www.google.com.hk/amp/s/m.myfiona.co.kr/amp/index.html

之前諗住直接係my fiona官網買
點知得韓文唔識睇 又唔知運唔運黎香港
應該被人屌得多先開始溝韓國貨買,如果有啲shop有一兩件淘寶search到,都有可能係淘寶抄韓國版,但係佢好多件都search到。同埋佢亂標價,之前買過一件top dm係198,第二日我見佢po 238,點知最後search左淘寶都有穩賺170
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞