IG shop 韓國貨源 (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
食水深都算 迫人買同講粗口鬧客
more
攞人地相咪光明正大咁講囉
話咩自己係個model
咁同誤導消費者有咩分別
好彩最後幫fd係codibook搵到同款
Sorry 我回錯post
自膠

我講緊the missy
初嘗 gogosing 等收貨中
有冇人幫襯過韓國人妻 the j
都係佢嗰度買咗條黃色短裙未收貨
佢啲衫影得好靚好靚
感謝

搵左好耐都搵唔到呢件
見有其他ig shop賣$139 唔知買唔買好
又唔想比人賺
係影得好靚 不過自己著係有好明顯嘅分別
個款咁普通都要199 serco 賣野好貴
有無人買過milkcocoa嘅衫? 之前係jeviss_見有個熱賣款係milkcocoa嘅裙嚟
邊間139!?
廿位員工 賣貴啲 大家要幫手出糧
係 其實支岀咁多 賣貴啲都情有可原
但消費者角度緊係越平越好
唔直接開名啦
你真係唔話得 幫人地諗埋
但唔會幫襯
有試過girls’s monday gracegift同mercci22!

Girl’s Monday啲款就大路啲 仲有分唔同style 但有試過淘寶搵到一樣款質地嚟講都唔錯 仲會成日特價 補貨速度幾好 送貨都好快 試過買預訂款但一星期鬆啲都到手 另外就係好中意佢大部分products下面都會有著上身嘅video!但要小心可能會有小色差!整體嚟講如果搵過淘寶無同款嘅話都可以一戰嘅

Gracegift呢間我係買鞋 間唔中會特價 平嘅可能二百鬆啲一對鞋 咁都係同旺中葵廣差唔多價錢 但質素就好好多 至少鞋墊軟淋淋好舒服實物無咩色差 同相一樣~不過試過買涼鞋 佢話可以跟正常碼揀 但我揀大咗一個碼都係覺得偏細少少呢間好似仲有好多disney嗰啲聯名款添

Mercci22我就最推薦! 啲款又靚又特別 最緊要係淘寶真係無同款!!!但相比第一間呢 呢間就少啲discounts 但好似每逢6月7月都會大減價 五折! 碼數都可以嘅 有啲可能會少少偏大 但唔會著唔落~呢間style偏歐美性感多啲好多背心 one piece 同埋set裝!呢間都有ig live 但好似之後會del返!仲要留意返有少少色差!最後就係如果你訂預購款 真係真係真係要等好耐 14至30個工作天。。。
我覺得佢係啲相影得靚,但衫麻麻
前兩日買咗gogosing
不過佢部分寫清楚made in china
部分唔寫
究竟made in邊度㗎
佢明明tw網
但全部都賣支那貨
不了
可唔可以分享下你買咗邊條
我諗住買條米色長褲
同問
我買左依件 ok啦..好明顯食水好深
養20個人嚟計,其實佢哋真係要自己向廠商入貨先得
而家明顯貴左好大截
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞