IG shop 韓國貨源 (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
我係26歲絲打
呢件係麻麻
但mz jj facebook成日影得些衫些裙 好靚
因為model個樣靚同身形靚 又識擺pose
但佢賣貴人地至少一百幾十
你返工會點著嫁?
想問下attrangs 係咪香港visa master unionpay都受

我用buyandship 唔可以用佢既集運電話
Attrangs 每個account 跟一個電話 仲要短信認證
如果要買 係咪要去深水埗買收sms既韓國電話卡 ?
你番咩工
如果正常office你著到果張圖企街咁樣
一定無運行

除非你全office都係女人但小心d呀姐都未必鐘意
中環d OL就算戰鬥格都唔會咁有雞味
著番件正常背心 再短裙已經好夠
Jevia 都得
除左cherrykoko milkcocoa attrangs 仲有咩網賣斯文返工衫?
我唔高 好細粒 怕Carry唔到
普通blouse+裙
One piece
唔會露
Mz jj的確有啲係少布
果些你出街著囉

我覺得佢約會 ,出街小性感 and 返工款都有
不過有時你會係韓衫鋪見到同款 賣$299 mzjj賣$450/500
我中意下面
如果唔矮過152 長裙都ok
度下你高腰去到腳既8分/7分位係幾長
再揀番唔超過呢個長度既長裙就ok
再驚既咪著番高少少既鞋

好多架妹都係好矮 但著長裙都好正
不過我覺得mzjj 個model 影相擺ig 唔靚
係facebook video靚啲

同埋我睇佢ig present d 衫唔係好掂
你睇返佢fb 些videos
著得靚好多
韓網鞋真係麻麻
買過兩次sappun,一對高踭一對少少踭既loafer
個楦好窄唔岩闊腳人著 夾到隻腳好痛
Aangshop
個名咩料暗藏殺機
Codibook
自己google la
想問下有冇絲買過台灣個間potato chicks
質地好唔好?

想問下boom有冇第個網賣 search完連個brand啲資料都冇
韓國人後生好似偏街頭啲一係就小修身斯文look錯嘅話唔好屌
我都想問
我都係買sappun覺得唔好著
同埋要買平時著開大一個size
好窄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞