IG shop 韓國貨源 (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
邊間?
係石門但唔記得間野叫咩名
收到2件the j 還好 冇失望
不過都可能冇下次
Gogosing包膠
15號落單 跟住第二日就出曬貨
大約24號收到

總共買咗7樣野
全部都中国製
大部分都同圖差唔多
係有1-2件個cutting同圖唔同
質地嚟講 大部份都幾好
係得一條裙洗完勁皺(仲要係呢條個cutting唔同)
有條牛仔褲質地勁舒服

整體都算滿意嘅
可能一季買一次就夠
同埋估唔到全部中国製
同一個價錢 係淘寶買到嘅質地可能仲好(年幾前)
Made in Korea?
好鐘意codibook
個app又易用 同埋都算快寄到 包裝又好
買左幾件都係made in korea
啱啱都望咗陣 好多款 但價錢好似貴啲
我見一個袋官網賣$155 Codibook就賣$230
咁樣我會寧願官網買再集運
好啊好啊
岩岩入黎睇 想問下會唔會有網係做男裝
個tag係寫 made in korea
係呀
我見有條短裙賣313
官網250
serco 289
屌 完全唔知添
因為我都唔會買啲好貴既衫 所以冇特登格價
不過好彩佢多數都有discount code可以用
我俾tg你?
見到好多人問dejou同GOGOSING 兩間都買過
Dejou 感覺似溝貨 嗰陣買左四樣野
其中兩樣佢個tag係印埋淘寶啲tag search 過淘寶連tag名都一樣 同埋mic 當然質地都麻麻
另外兩樣都係寫made in Korea
其中一件係冬天外套 真係幾好著同質地幾好
最後就係一條褲 我自己覺得都幾好著
但嗰陣買係買左勁耐先收到 起馬一個月 問佢有未 佢話太多order處理緊 (嗰陣有8折promotion)

GOGOSING 料其實都好參差 有啲料真係幾差 但都有made in Korea 送貨一個星期左右啦
不過買完著左1,2次就無著 (純粹自己問題,覺得自己著得柒
有朋友買過佢啲褲話幾好

大家可以參考下 不過我兩間都唔會再買啦 宜家著啲鬆鬆衫多

Btw codibook都唔錯 第一次買仲有10% 好抵
https://www.aurorashoeco.com/products/womens-middle-english-brown
似係呢對

利申 我都想買幻愛對鞋
但好似要等好耐
應該係喇
唔該各位絲打
請問係一期定二期呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞