[MOOMOO]MAMAMOO討論區[25]6.29 惠真《María》回歸大發!

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
差啲唔記得咗有佢
光軍有ig之後都冇post過
好易聽得出佢把聲喎
係咪佢食CD你聽唔出咋
平時都淨係副歌時會有人聲墊低 今次好似成首都有咁 但聽咗mr removed之後都照樣wow左下

諗起呢個encore stage
https://youtu.be/mPugjjmXoZE
好想篤下高帽bb
細細粒好可愛
係囉 不過可能因為頭幾日關係啦 但真係太大聲 搞到真聲襟住咗咁…以惠真嘅實力根本唔需要 希望之後會調整下啦

啱啱聽咗mr removed 除咗偷咗幾下之外 同平時冇咩分別

你貼嗰個正到
HANTEO: Daily chart(200629)
#Hwasa - Maria:32,805 copies(32,805 copies)
HANTEO: Daily chart (200630)
#Hwasa - Maria:1,912 copies(34,717 copies)
HANTEO: Daily chart (200701)
#Hwasa - Maria: 6,026 copies (40,743 total)
HANTEO: Daily chart (200702)
#Hwasa - Maria: 3,396 copies (44,139 total)
HANTEO: Daily chart (200703)
#Hwasa - Maria: 4,386copies (48,525 total)
越賣越有喎聽日上5萬
繼續升呀
抖音
唉無計啦
抖音d 野唔好po 上黎啦當睇唔到算啦
見到係tiktok都左下
不過玟星呢個髮型好靚
宜家全世界都抖陰不過啲effect 好柒
耳咪呀
https://youtu.be/jp448c46dKU

好似係韓站送個枝銀色咪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞