[MOOMOO]MAMAMOO討論區[25]6.29 惠真《María》回歸大發!

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
Satellite同Nobody Else可唔可以出完整一首
https://www.bilibili.com/video/BV1b54y1z7T4
大容唱歌都唔錯幾時出道
Bar chart Hanteo Daily Chart (200630)

[Day 2] #HWASA 1st Mini Album María - 1,912 copies

TOTAL : 34,717 copies
我本身仲諗住惠真隻碟會sell得仲多 唔通係因為今年出solo出得太密 搞到好多木木銀包大出血
icic 不過惠真音源成績咁好都夠了
啊真路人飯多,相對音源上有著數,但銷量就輸蝕啲
同日月相反,銷量有著數,反而音源上輸蝕啲
係wor 都唔記得左睇on & off添
今集超好睇
又睇多次solarsido
又有得聽大小容唱"國榮Oppa"既歌
估唔到大容唱得都幾好
如果鬼佬肯買碟 惠真銷量一定好好多 佢國際fan base咁勁
佢快d開mukbang channel啦

星就 拍多幾集moonbyulida 練下先 都差唔多可以開台了
睇返數據,女solo嚟講,真個sales算幾好,而且今年moomoo幾乎個個月都有課金,之後仲有團同狗狗,去唔到太盡。
至於歐美fans,佢地接觸嘅音樂類型豐富好多,kpop其實都幾小眾,鍾意kpop嗰啲又好多都係博愛型,queen啊king啊之類嗌得就大聲,到真金白銀去買碟就真係唔多,肯stream都算好㗎啦。

“María” by HWASA - Daily Chart

#1 Genie (+1)
#3 Bugs (=)
#3 MelOn (+1)
#24 VIBE (NEW)
#40 Soribada (-35)

背脊痴左腰貼定唔知止痛貼個啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞