[MOOMOO]MAMAMOO討論區[25]6.29 惠真《María》回歸大發!

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
K-Pop Global Donation concert 'World is ONE' lineup

July 9 7pm KST

MC Super Junior Leeteuk
MC Oh My Girl Seunghee

Super Junior
Mamamoo
Stray Kids
SF9
APRIL
N.Flying
Oh My Girl
WJSN
KARD
Ha Sungwoon
Heize
Hip Hop Girlz
Jazz musician Na Yoon Sun
Na Yoon Sun 正啊 希望mamoo可以同佢有啲交集,學下點玩jazz
Lmm 好好聽!
Maria喺youtube未夠24小時已經兩個channel近6百萬views
the show 本身都係6大music show入面比較冇咁重要既 既然受左傷就更加唔去啦
d 鬼佬係咪唔興買實體碟?

我一開始都以為係Maria Maria Maria
未睇過lyrics,唱咗成日Maria Maria Maria
哈哈佢地四個
35%男
歐美好少買cd,美國實體碟舊年total先賣咗4千萬,kpop近幾年啲cd sales簡直就係逆世界trend。
宜家歐美連itunes都少買咗,最多就係stream。
問題係stream啲錢落到idol袋真係少之又少,yt一隻過億嘅歌最多都係得幾十萬收入,仲要唔知公司抽起幾多⋯⋯
宜家多咗啲收費嘅online con,唔知歐美fans啲contribution會唔會多返啲

惠真真係由出道開始就有好多惡評攻擊佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞