[MOOMOO]MAMAMOO討論區[25]6.29 惠真《María》回歸大發!

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
中輸果筆都差左好多
而家kpop d 銷量好煩
成日都要睇隔離國頭
死啦我有啲驚呢次團綜會唔會真係得幾集又或者係好運的一天2.0
MV 片尾好有愛
段韓文翻譯:

【新聞相關】200630

18日女團MAMAMOO拍攝結束後返回。

女子組合MAMAMOO為了拍攝LG U+開發的媒體平台「U+偶像Live」而訪問了小法國。在以訪問法國主題公園為概念進行的拍攝中,組合成員們從感受整個歐洲文化開始,進行了八音盒觀賞及試演,法國傳統住宅觀覽,觀看牽線木偶舞蹈表演等。
下?
團綜=L豬呢套野?
Spotify有了
惠真想知係咪都係打一個禮拜歌?

UM....睇官咖既話睇怕就係....
但唔知啊真會唔會加多一個禮拜
終於得閒聽完成隻碟 首首都好聽,完全撿唔到最鍾意邊首
想佢打多一個禮拜,但又好擔心佢條腰
有冇話點解唔上the show同show champion?
唔清楚啊⋯⋯好似上個禮拜嘅預告就冇,估計係唔想太大負荷掛
如果條腰好似mv咁wave既話 我寧願佢打一個禮拜歌算
https://www.bilibili.com/video/BV1aD4y1Q7MQ/
瑪利亞既瑪利亞V中字已岀
救命我完全沉迷左係intro+maria+LMM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞