[DC] Gotham season3 heroes rise討論區

322 回覆
4 Like 0 Dislike
老者係future bruce

辭左職就好,唔想再見到佢

DC 好似套套劇都有個煩膠女角
之前以為gotham係清泉 點知而家Lee搞到咁

Agger
以前都幾鐘意lee呢個角色,依家死左老公煩到一個點

岩,以為自己好撚醒咁
死老公大撚曬咩
gordon 同番barbara一齊咪仲好

Lee 越黎越煩
相反Barbara 性格同個look 都正左好多

應該係跟返某本漫畫系列,去到中年先再同番lee一齊

jim唔同番barbara一齊,batgirl就無得出世

等睇下季Lee變埋反派

Lee 漫畫里面唔係幫batman 架咩
應該唔會改到做反派咁離譜下話

唉屌 句野講左都唔夠一個星期

岩,以為自己好撚醒咁
死老公大撚曬咩

Lee 越黎越煩

等睇下季Lee變埋反派

Lee太煩膠,已經無左做女主角資格。
GCPD既日常

俾人踩場加大屠殺, 走犯,自己人會黑化
GCPD又比人屠

有冇咁多警察被人屠

有休魚期
GCPD一季要比人屠幾多次
大部份角色都做左煩膠
GCPD既日常

岩,以為自己好撚醒咁
死老公大撚曬咩

Lee 越黎越煩

等睇下季Lee變埋反派

笑到痴線

笑到痴線

笑到痴線

Go play super mario
好想知penguin 同riddler 條線之後會點
仆街
見到?介企鵝一刀
介個下好明顯係jelly
好好笑
又黎GCPD比人踩場
lee堅煩
早知由佢死
每集Harvey都反映到觀眾啲反應

最正常既人

Harvey真係最正
GCPD既日常

究竟邊有方法請同train到咁多新人
guity可以換真刀手了
GCPD既日常

究竟邊有方法請同train到咁多新人

應該有手有腳都會請
生肉已出
lee快D死啦
煩膠程度拍得住flash個臭西
睇到joker之後停左一段時間無出
電腦壞埋而家唔記得睇到邊集
等Netflix出晒成季先追返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞