[DC] Gotham season3 heroes rise討論區

322 回覆
4 Like 0 Dislike
season4 要等到幾時

9月

下季已知既villains:
1) Ra's
2) Cyrus Gold
3) HQ
4) Penguins (?) 個樣似會休息一排
5) Riddler (?) 至少季中先再出場

HQ 邊到有講? 邊個係?
原來貓女條bin係咁黎

估係bruce最後救個女仔,或者barbara

似係Barbara

Joke既出現都未有 點解會有HQ
同埋barbara係咪電死左

我反而覺得barbara電完會變返正常
如果唔係點會有batgirl

Batgirl Barbara係Gordon個女, 唔係呢個癲婆....
1) Ra's
3) HQ

原來貓女條bin係咁黎

似係Barbara

Batgirl Barbara係Gordon個女, 唔係呢個癲婆....

但要同呢個顛婆生先有batgirl
1) Ra's
3) HQ

原來貓女條bin係咁黎

似係Barbara

但要同呢個顛婆生先有batgirl

其實劇組可以玩舊設定, 變番外甥女

不過出得Barbara Kean都唔會轉設定
1) Ra's
3) HQ

原來貓女條bin係咁黎

似係Barbara

鬼唔知咩
下季咪無左lee?
今季季尾又幾精彩
今集好睇番
殺手聯盟大佬

Two face 好正
今日先睇完 好似仲未解釋Bruce 同bat 既關係
Alfred 同Bruce 個段正
Penguin 反cup 得靚
有無講過話玩幾多季
某幾個角色太煩膠好似愈黎愈少人睇
下季再見到 FISH 嘅話即刻棄劇 唔撚再睇
今日先睇完 好似仲未解釋Bruce 同bat 既關係
Alfred 同Bruce 個段正
Penguin 反cup 得靚

Batman 呢個idea係大個左先有 依家岀街打罪犯已經向前行左一大步
睇哂之後仲係覺得gordon身邊d女好煩 仲有企鵝gay左 下季又有排同ed殺黎殺去引腐絲睇 直接比佢地gay左然後搞鳩gotham算啦好無 感情線好亂好煩啊

9月28日

9月28日

又有lee?

9月28日

又有lee?

又有fish?

9月28日

又有lee?

又有fish?

唔係第二季死左?

9月28日

又有lee?

又有fish?

唔係第二季死左?

根本唔會有人真係死到 不斷復活

9月28日

點解又有fish 㗎
你地覺得penguin 定nygma 醒d 估人幾鐘意nygma. btw 成套戲d人都唔可以正正經經咁殺人,成日捉完條友搞呢搞路,比機會人走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞