[DC] Gotham season3 heroes rise討論區

322 回覆
4 Like 0 Dislike
Gordon入埋court of owls
呢個gotham唔需要Batman
Gordon一個打哂都得

另類英雄
下集trailer
我好似見到guilty肥佬變左bane
Selina 今集就仆街

重點係推落樓個位
Selina

重點係推落樓個位

致敬位

上次先翻睇Batman Returns

點會唔係batman前傳

應該咁講 一開始Gotham 主打係James Gordon 做警察d 野
個陣都冇expect過DC會比咁大權利佢拍咁多野

我就覺得DC一開始係放手俾佢地搞,條件係唔用Batman同Superman
如果唔係CW同FOX應該一早就用左呢兩個角色,而唔係整Arrow
而越做越好情況下先同DC傾掂數。

唔知今季完之前可以做到邊
會唔會睇到Bruce 下定決心要做vigilante
如果撻埋batman e 個朵就perfect
雖然冇乜可能

其實我幾唔鍾意gordon成日又殺人 又做踩界嘢 成個vigilante咁

明明佢應該係做乜都by the book, 拉住batman唔畀佢過界

gordon做野有時又係好奇怪
theo果次明明企鵝都在場同埋想殺theo報仇
gordon係都要自己補多槍親手殺theo
season 3想阻止mario殺lee,其實可以射手腳而唔洗射死mario

完全唔係漫畫個中中直直警察
佢做埋咁多衰嘢

我反而覺得佢有啲踩界先夠人性....
正常人就算忠正都會有啲踩界位
係漫畫寫得太理想姐
selina係咪catwoman?
selina係咪catwoman?

yes
貓女原來十八歲,無得再高啦

似到呢
貓女

點會唔係batman前傳

應該咁講 一開始Gotham 主打係James Gordon 做警察d 野
個陣都冇expect過DC會比咁大權利佢拍咁多野

我就覺得DC一開始係放手俾佢地搞,條件係唔用Batman同Superman
如果唔係CW同FOX應該一早就用左呢兩個角色,而唔係整Arrow
而越做越好情況下先同DC傾掂數。

唔知今季完之前可以做到邊
會唔會睇到Bruce 下定決心要做vigilante
如果撻埋batman e 個朵就perfect
雖然冇乜可能

其實我幾唔鍾意gordon成日又殺人 又做踩界嘢 成個vigilante咁

明明佢應該係做乜都by the book, 拉住batman唔畀佢過界

gordon做野有時又係好奇怪
theo果次明明企鵝都在場同埋想殺theo報仇
gordon係都要自己補多槍親手殺theo
season 3想阻止mario殺lee,其實可以射手腳而唔洗射死mario

完全唔係漫畫個中中直直警察
佢做埋咁多衰嘢

我反而覺得佢有啲踩界先夠人性....
正常人就算忠正都會有啲踩界位
係漫畫寫得太理想姐

雖然演技.......但角色寫得幾好
個人覺得michelle pfeiffer 似貓女多過anne hathaway

dc 講用咩人做新catwoman未
九條命咁快用左一條
九條命咁快用左一條

致敬位好正
係咪話結局會有batman 出場?
無人
係咪話結局會有batman 出場?

而家隨時搞到哥頓做左第一代batman
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞